Angry IP Scanner: Ingyenes, remek hálózat elemző alkalmazás

Egy a kategóriájában az egyik legnépszerűbb hálózat elemző szoftver, amit több területen is hasznosítani lehet azok számára akik saját hálózatot üzemeltetnek, biztonságosabbá szeretnék azt tenni, azáltal hogy alapvetőbb adatokat szereznek a legfontosabb konfigurációjáról. Az Angry IP Scanner-t nem kell telepíteni.

Ingyenes, nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelven is használható korszerű rendszer informáló alkalmazás amivel egy alapvető információs definíció szerezhető az alkalmazott hálózati beállításokról, ezt diagnosztizálásra, illetve biztonsági problémák megszüntetésére lehet használni. Az Angry IP Scanner az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező hálózat rendszer informáló szoftver.

Néhány adaton kívül ki tudja listázni hogy mely portokat használod, esetleg melyek vannak nyitva, a hálózaton lévő összes eszközről a szükséges információkat megjeleníti. Profi hálózat elemző Windows kiegészítő.

A programot nem kell telepíteni, a helyi cím beírása után néhány egyéb beállítást is el lehet végezni. Ez adott szituációtól függ, nem szükséges ha csak egy általános diagnosztikai feladatra próbáltad ki. Szerezd be az Angry IP Scanner legújabb kiadását innen, ami gyakorlatilag minden fontosabb eszközt tartalmaz a korábban említett feladatra.

Angry IP Scanner


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Angry IP Scanner: Ingyenes, remek hálózat elemző alkalmazás
Szerző
Leírás
Hálózat - rendszer informáló szoftver: Angry IP Scanner

Kapcsolódó szoftverek