Core Temp: Processzor, rendszer informáló szoftver…

Telepíthető, illetve hordozható változatban is letölthető, profi rendszer segédprogram, informáló eszköz amivel rengeteg hasznos adatot tudsz szerezni a processzorodról. A Core Temp minden ma elterjedt Processzor márkát támogat.

A rendszer informáló szoftver azok számára lehet megfelelő célalkalmazás, akik kifejezetten a számítógép processzoráról szeretnének több információt beszerezni. A Core Temp megoldása több konstrukcióban is beszerezhető, többek között hordozható változat is létezik, amit csak el kell indítani. A program több hasznos információval is tud szolgálni, ilyen a processzor márkája, architektúra, magok száma, gyorsítótár, frekvencia, vagyis minden létező adatot egyszerű és hatékony módon tesz áttekinthetővé.

További lehetőségek…

Képernyőmentéseket tudunk készíteni az aktuális eredményekről, a beállításoknál a megjelenített adatok mikéntjét lehet finomhangolni. Funkcionálisan a lehető legegyszerűbben lehet tovább bővíteni, mivel a hivatalos oldalon néhány plusz kiegészítőt is be lehet hozzá szerezni. Azok a szoftver felületéről elindíthatóak, leállíthatóak, majd ha már nincs rá szükség uninstallálhatóak. A Core Temp rendszer informáló hordozható változata itt, a telepíthető verzió innen szerezhető be. Jelenleg csak Angol nyelven van lehetőség használni.

Core Temp – rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Core Temp: Processzor, rendszer informáló szoftver…
Szerző
Leírás
Core Temp - Rendszer informáló a processzor paramétereihez....

Kapcsolódó szoftverek