Szűrő funkciókkal rendelkező rendszer informáló szoftver: SysGauge

Azonnal megtudhatod a legfontosabb információkat a számítógépedre telepített alkalmazásokról, illetve az erőforrások aktuális alakulásáról ezzel a kiváló szoftverrel. Ha az eredményeket esetleg később még fel szeretnéd használni, a SysGauge rendszer informálójával el tudod tárolni több formátumban is. A processzor, a memória, hálózati tevékenységek, illetve a merevlemezen történő folyamatok monitorozásához.

Egy átlagos számítógép felhasználó számára megfelelő információ mennyiséget kínáló szoftver amivel szoftveres, illetve hardver megközelítésből lehet eredményeket elérni. Hardver esetén az aktuális terheltségi állapotról lehet valós idejű jelentésekhez hozzájutni.

A remeknek számító felhasználói felületen speciális szűrőket is ki tudsz választani, ezzel olyan adatokhoz is hozzáférhetsz amiket esetleg több különálló szoftverrel lehetett megtenni ha rendszer analizálót használtál korábban.

A SysGauge megoldásáról néhány negatív tulajdonságot is említhetünk, nem kapunk olyan professzionális eredményeket mint néhány népszerűbb rendszer informáló alkalmazás esetén.

Inkább a számítógép erőforrás eloszlás megfigyelésére lehet felhasználni ahol külön területenként kapjuk meg a végeredményt. A SysGauge a háttérben futó folyamatokról is tájékoztat, itt is a terheltségi szinttől függően tudhatjuk meg hogy mely folyamatok azok amik terhelik a Windows-t, telepített szoftver esetén teljesítmény optimalizálást kapunk ha esetleg azt eltávolítjuk.

Az ingyenesen kipróbálható SysGauge itt található. Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, igaz nagyon egyszerű a használata.

SysGauge – Rendszer információ megjelenítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szűrő funkciókkal rendelkező rendszer informáló szoftver: SysGauge
Szerző
Leírás
Rendszer erőforrás elemző szoftver menthető jelentésekkel: SysGauge

Kapcsolódó szoftverek