Így tudhatod meg a WizTree nevű alkalmazással, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a merevlemezeden

Gyakorlatilag teljesen ingyenesen használható fájlkezelő program, rendszer informáló, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a tartalmak amik nagy helyet foglalnak, az esetleges eltávolításukkal helyet szabadíthatsz fel. A WizTree egy grafikus megjelenítéssel jellemezhető jelentést készít arról.

Igen egyszerűen tudsz néhány perc alatt meggyőződni arról hogy melyek azok a telepített alkalmazások, fájlok amik rengeteg hely igénnyel rendelkeznek, ez azoknak jöhet jól, akiknek korlátozott kapacitással rendelkezik a háttér tárolójuk, egyre kevesebb a szabad rendelkezésre álló hely. Mint a szoftver fejlesztő másik, hasonló terméke, az esetében is több mértékegység szerint lehet azt kilistázni. Fájlkezelőként is használható, igaz itt csak néhány népszerű feladat végezhető el.

A WizTree Magyar nyelvű felületén előre kiválasztható, hogy melyik partíción végezzen elemzéseket. Ez a lehetőség akkor is rendelkezésre áll ha egy adott mappát szeretnél ezzel a módszerrel fájl „formátum felosztás” keresés alá vonni. Az eredmények megjelenítésekor akár fájlkiterjesztés szerint használható, a beállításoknál azokhoz saját szín jelölés rendelhető, sokkal könnyebben választható ki az, legyenek képek, videók, dokumentum fájlok, alkalmazások, archívumok. A WizTree beszerezhető telepítés nélkül, illetve hagyományos kiadásban, funkcionálisan szinte ugyan azokat a lehetőségeket lehet igénybe venni, így mindenki azt válassza amire szüksége van.

WizTree – Rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így tudhatod meg a WizTree nevű alkalmazással, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a merevlemezeden
Szerző
Leírás
Megtudhatod hogy mely fájlok foglalnak sok helyet a háttértárolón ezzel a remek rendszer informálóval. WizTree...

Kapcsolódó szoftverek