Blog

Hálózat rendszer informáló, monitorozó program a cStatus

Egy ingyenes rendszer informáló, hálózat monitorozó szoftver amivel minden lényegesebb adat kilistázható, illetve nyomon követhető. Nem kell telepíteni, Jelszó generáló funkciót, Virustotal klienst, illetve a saját hálózati eszközeink esetén protokoll alapján futtatható szűrő funkciókat biztosít. Grafikus jelentések elmentéséhez is használható. A cStatus TCP, ICMP, DNS portok figyelését is támogatja.

Hatékony extra szűrő funkciókkal futtatható rendszer informáló program, amivel akár folyamat szerinti hálózat, valósidejű adatforgalom adatokat lehet elmenthető jelentésként kilistázni. A hálózat rendszer informáló jelszó generáló funkciót is tartalmaz amivel egy bonyolult karakterekből, betűkből, illetve számokból generált jelszót hozhatunk létre.

A szoftver TCP, ICMP Port figyelés funkcióval is futtatható ahol akár Host eszköz alapján biztosított előre beállított figyelési paraméterekkel tudja a hálózati kapcsolatokat eltárolhatóvá tenni.

TCP, ICMP protokoll adatok eléréséhez

A program a felületén található funkciókkal, illetve gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal is használható. A lényeges, gyakran elérendő funkciókhoz manuálisan is készíthetünk billentyű futtatóparancs beállítást.

A cStatus megoldását nem kell installálni ami akár DNS, MAC, illetve IP cím adatokhoz is támogatott. A szoftverrel akár a kártékony folyamtok is ellenőrizhetőek, egy integrált Virustotal kliens kiegészítőt is készítettek hozzá. A hálózati útvonal monitorozás szolgáltatással futtatható rendszer informáló program a cStatus ingyenes verziója innen szerezhető be.

cStatus – Hálózat rendszer informáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hálózat rendszer informáló, monitorozó program a cStatus
Szerző
Leírás
Modern hálózat rendszer informáló program szűrő funkciókkal illetve TCP, ICMP protokoll eszközökkel. A cStatus Virustotal kliens funkcióval támogatja az ismeretlen folyamatok analizálását.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá