cStatus 1.2.6.9

A cStatus egy hálózat, rendszer informáló szoftver amivel valós időben lehet kilistázni az aktuális hálózati tevékenységeket. A Free alkalmazás telepítés nélkül használható TCP, UDP, ICMP protokollokhoz, szűrő funkciót is biztosít. A szoftver egy jelszó generáló funkciót, illetve RDP, HTTP, FTP távoli hálózati csatlakozáshoz kiegészítőket, Virustotal klienst is tartalmaz.

A szoftver egy hálózat rendszer informáló program amivel több fontos paramétert meg tudhatunk a számítógépen futtatott szolgáltatások hálózati aktivitásáról. A cStatus egy ingyenes, telepítés nélkül használható rendszer informáló program.

A cStatus letöltése, a tömörített mappában elhelyezett fájlok egy előre definiált mappába másolása, illetve a szoftver futtatása után az alkalmazás kilistázza az összes valós időben létrejövő hálózati kapcsolatokat.

A cStatus egy egyéni definíció szerint használható szoftver, szűrő funkciót is tartalmaz amivel felhasználó központúan tudunk egy adott hálózati kapcsolatot megtekinteni, illetve az azok paraméterei akár egyéni grafikai ábrán megtekinthetően jelentéseben eltárolni több ma ismertebb fájlformátumként. Virustotal klienst is tartalmaz amivel az ismeretlen folyamatokat lehet ellenőriznünk. A szoftverrel létrehozott adatok több módszerrel listázhatóak ki, illetve azokat egy egyéni módszerrel lehet több ma ismertebb formátumban eltárolni.

TCP, ICMP protokollok monitorozásához rendszer informáló program a cStatus

A rendszer informáló a cStatus TCP, UDP, ICMP port monitorozásához használható, RDP, HTTP, FTP protokollal lehet akár egy másik gazdagéphez csatlakoznunk ahol csak a szoftverrel detektált címre kattintással helyi menüből futtatható a HTTP böngésző, RDP távoli asztali kapcsolat, fájlkezelő szolgáltatás amivel az operációs rendszer integrált eszköze definiálható.

Hálózat monitorozó program a TCPView, illetve a CurrPorts amikkel egy egyéni extra definícióval lehet a háttérben létrehozott hálózati kapcsolatokat kilistázni, illetve azokról minden lényegesebb adatot megtekinteni.

A cStatus egy ingyenes, telepítés nélkül futtatható hálózat rendszer informáló program ami a ma használt protokollok monitorozására érhető el ami akár szűrő, jelszó kezelő funkciót, IP cím kalkulátort tartalmaz, Virustotal klienssel is rendelkezik.

cStatus

cStatus Összefoglaló:

 • hálózat rendszer informáló program
 • hordozható változat
 • TCP, UDP, ICMP protokollok monitorozása
 • szűrő funkció
 • jelszó generáló eszközzel
 • integrált Virustotal kliens
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.hnsoft.pt/cstatus


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
cStatus
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TCP Monitor Plus 2.922020-06-16 TCP Monitor Plus 2.92 (0)
  A TCP Monitor Plus egy megbízható, Windows kiegészítő ami rendszer informálóként lehet kipróbálnunk. Információkat a hálózati […]
 • Connections Viewer v1.02019-01-07 Connections Viewer v1.0 (0)
  A Connections Viewer nevű szoftver a számítógéphez csatlakoztatott hálózati kapcsolatok megjelenítésére szolgál, ahol rengeteg […]
 • Wireshark 3.6.02021-11-23 Wireshark 3.6.0 (0)
  A Wireshark egy mindenre kiterjedő professzionális hálózati analizátor szoftver ami képes minden a háttérben meghúzódó kapcsolat […]
 • Wireshark Portable 3.6.02021-11-23 Wireshark Portable 3.6.0 (0)
  A Wireshark Portable nevű Free alkalmazás segítségével könnyebbé teheted a telepített víruskeresőd munkáját, neki köszönhetően az […]
 • TCPView 4.152021-10-09 TCPView 4.15 (0)
  A TCPView egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program amivel a hálózati kapcsolatokról az azokhoz elérhető minden […]