WinAudit 3.0.11.0

A WinAudit egy fejlett rendszer diagnosztizáló, monitorozó szoftver amivel a számítógépedről rengeteg hasznos információkat tudhatsz meg. Megtudhatod a telepített programjaid verziószámát, operációs rendszer legfőbb jellemzőit, Bios verzióját, és a hardvered jellemzőit. Ez a Free alkalmazás hordozható szoftver formájában vehető igénybe.

A használt számítógépről való informálódásra rengeteg hasznos szoftver érhető el, de ezek nem minden esetben nyújtanak teljes körű szolgáltatást, túlságosan felületesek. Ezen hátrányosságot át tudja hidalni a WinAudit, igaz kinézetben nem a leglátványosabb, de amit tud az mindenképp figyelemre méltó. A letölthető EXE fájlt csak el kell indítani, mivel nem kell azt telepíteni. Egy igen átfogó, kategorizált, Magyar nyelvű felhasználói felület jellemzi, ahol igen részletesen férhetsz hozzá az adatokhoz. A WinAudit segítségével áttekintheted a legfontosabb rendszeradatokat, használt operációs rendszer jellemzői, a telepített alkalmazások listája, annak első használatba vétele, telepítési mappa. Komolyabb szakértelem nélkül tudhatod meg hogy milyen Bios verziót használsz, sőt még azt is hogy mikor frissítetted azt. Természetesen nem csak a szoftveres jellemzők kilistázására képes, hanem az elérhető hardverekről is mindent ismertet. A processzorod órajelét, architektúráját, de még a RAM méretére is rávilágít. Megtudható még a fizikai lemezek teljes tárkapacitása, annak szériaszáma, illetve a márka. Az egyéb funkciók részét képezi, hogy meg tudhatod, hogy melyek azok a programok amik automatikusan indulnak el, illetve mely szolgáltatások futnak. Az utóbbi esetén az aktuális RAM igénye is megjelenítésre kerül. A WinAudit biztonsági szempontból sem másodlagos, megtekinthetőek a biztonsági beállítások szintje, továbbá az ezzel kapcsolatosan használt programok megléte. A WinAudit valóban hasznos szolgálatot tud tenni, minden olyan számítógépen ahol a tulajdonos egy átfogó képet szeretne arról kapni. Hasonló monitorozási képességeket szolgáltató program a SpeedFan ami inkább a hardveres jellemzőket tartja szem előtt. Ha inkább a háttérben futó folyamatokra szeretnél rávilágítani, erre a System Explorer képes, ami magyar nyelven továbbá hordozható változatban is letölthető. A WinAudit egy átfogó képet tud nyújtani a számítógép legfontosabb jellemzőiről, legyen az hardveres, vagy szoftveres megközelítés.

WinAudit Összefoglaló:WinAudit

 • Rendszerinformáló program
 • hardver jellemzők kiderítése
 • szoftveres paraméterek kilistázása
 • áttekinthető, csoportosított felület
 • nem kell telepíteni
 • a jelentések elmenthetőek
 • több nézetmód
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinAudit.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HWiNFO32 5.562017-08-14 HWiNFO32 5.56 (0)
  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszerinformáló, amivel általános képet kaphatsz a […]
 • SpeedFan 4.522016-06-30 SpeedFan 4.52 (2)
  A SpeedFan egy fejlett rendszer felügyeleti eszköz, amivel figyelemmel kísérhető a számítógép teljesítménye. Az alábbi […]
 • PC Wizard 2013 2.122014-01-10 PC Wizard 2013 2.12 (0)
  A számítógépünk minden fontosabb jellemzőjére fényt deríthetünk a PC Wizard-al. Gyors teljesítménytesztek […]
 • CPU-Z 1.80.02017-08-09 CPU-Z 1.80.0 (0)
  A CPU-Z nevű diagnosztikai szoftver segítségével általános képet kaphatunk a számítógépünk hardveres felépítésével […]
 • Alternate Task Manager 2.7102017-07-06 Alternate Task Manager 2.710 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem […]