Windows Tools

SysGauge 10.6.18

A SysGauge rendszer informálója egy korszerű Windows analizáló szoftver amivel rengeteg adat gyűjthető a szoftveres jellemzőkről. A szabadon, ingyenesen kipróbálható változat a futó folyamatokról, Process, hálózati aktivitás monitorozása, processzor, memória, Merevlemez valós idejű aktivitásának a figyelésére használható fel, tájékoztat. .TXT, HTML, PDF, Excel formátumban el is menthető az elkészült jelentés.

Egyetlen szoftver rengeteg hozzáadott profi rendszer informáló kiegészítőt is tartalmaz amivel gyakorlatilag valós időben lehet figyelemmel kísérni a Windows rendszeren történő tevékenységeket. A SysGauge el tudja az eredményeket több formátumban is tárolni, legyen az .TXT, HTML, PDF, Excel fájl.

A SysGauge letöltése után a szoftvert hozzá lehet adni azon programok listájához amiket installáltál, vagyis telepíthető. A befejezése előtt létrehozhatsz egy ikont az asztalon, ezzel azonnal el is indítható a rendszer informáló program.

A felhasználói felülete elsőre zsúfoltnak tűnhet, de így kapjuk meg az összes funkciót ami a teljes körű rendszer információk megjelenítéséhez szükséges.

Hálózat rendszer információk megtekintéséhez is hatékony a SysGauge

Több alapvető információ is megtudható a SysGauge nevű alkalmazással többek között a processzor, a merevlemez, a memória, a futtatott folyamatok részletes kilistázása történhet meg.

A program elsődleges szerepe az erőforrás viszonyok akár lebontott listázás szerinti megjelenítése. Az egyszerűbb adatok szerzésétől kezdve a bonyolultabb haladó ismeretekkel rendelkezőknek is jól jövő eredményekig hasznos lehet. Az esetleges későbbi Windows teljesítmény változás összehasonlítás céljából azt el lehet menteni a korábban említett formátumokban. A szoftver, a SysGauge kereskedelmi megoldás, ingyenesen is kipróbálható, ahol a legszükségesebb Windows rendszer információk tekinthetőek meg vele.

Az EF System Monitor nevű programmal összehasonlítva inkább felszínes eredményeket tud rendelkezésre bocsájtani, azért érdemes kipróbálni mivel gyors, valós idejű adatokat tud készíteni az aktuális szoftverkörnyezet által eredményezett terhelésről.

Rengeteg felhasználóval, illetve letöltéssel rendelkezik a HWiNFO32 ami szintén több adatot tud biztosítani a Windows rendszert használóknak.

A SysGauge egy kiváló szoftver, hogy minden említésre méltó rendszer információt meg tudj szerezni a Windows rendszer és a hozzá tartozó folyamatokról. Az alkalmazással azt el lehet tárolni több formátumban is.

SysGauge

SysGauge Összefoglaló:

 • rendszer információ megjelenítő
 • processzor, merevlemez, folyamat listázás
 • eltárolható jelentések
 • valós időben történő adat megjelenítés
 • szűrők amik a további specifikus eredményekhez kellenek
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.sysgauge.com/index.html
SysGauge letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SysGauge
Platform
Windows
Teljes ár
USD 50,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • cStatus 1.2.7.12022-04-07 cStatus 1.2.7.1 (0)
  A cStatus egy hálózat, rendszer informáló szoftver amivel valós időben lehet kilistázni az aktuális hálózati tevékenységeket. A Free […]
 • TCP Monitor Plus 2.922020-06-16 TCP Monitor Plus 2.92 (0)
  A TCP Monitor Plus egy megbízható, Windows kiegészítő ami rendszer informálóként lehet kipróbálnunk. Információkat a hálózati […]
 • Wireshark 4.2.42024-03-28 Wireshark 4.2.4 (0)
  A Wireshark egy mindenre kiterjedő professzionális hálózati analizátor szoftver ami képes minden a háttérben meghúzódó kapcsolat […]
 • EF System Monitor 24.042024-03-28 EF System Monitor 24.04 (0)
  Az EF System Monitor egy rendkívül praktikus rendszer informáló szoftver, amivel több igen hasznos információt szerezhetsz a géped […]
 • Wireshark Portable 4.2.42024-03-28 Wireshark Portable 4.2.4 (0)
  A Wireshark Portable nevű Free alkalmazás segítségével könnyebbé teheted a telepített víruskeresőd munkáját, neki köszönhetően az […]

Szólj hozzá