SysGauge 6.6.24

A SysGauge rendszer informálója egy korszerű Windows analizáló szoftver amivel rengeteg adat gyűjthető a szoftveres jellemzőkről. A szabadon, ingyenesen kipróbálható változat a futó folyamatokról, Process, hálózati aktivitás monitorozása, processzor, memória, Merevlemez valós idejű aktivitásának a figyelésére használható fel, tájékoztat. .TXT, HTML, PDF, Excel formátumban el is menthető az elkészült jelentés.

Egyetlen szoftver rengeteg hozzáadott profi rendszer informáló kiegészítőt is tartalmaz amivel gyakorlatilag valós időben lehet figyelemmel kísérni a Windows rendszeren történő tevékenységeket. A SysGauge el tudja az eredményeket több formátumban is tárolni, legyen az .TXT, HTML, PDF, Excel fájl.

A SysGauge letöltése után a szoftvert hozzá lehet adni azon programok listájához amiket installáltál, vagyis telepíthető. A befejezése előtt létrehozhatsz egy ikont az asztalon, ezzel azonnal el is indítható a rendszer informáló program.

A felhasználói felülete elsőre zsúfoltnak tűnhet, de így kapjuk meg az összes funkciót ami a teljes körű rendszer információk megjelenítéséhez szükséges.

Több alapvető információ is megtudható a SysGauge nevű alkalmazással többek között a processzor, a merevlemez, a memória, a futtatott folyamatok részletes kilistázása történhet meg.

A program elsődleges szerepe az erőforrás viszonyok akár lebontott listázás szerinti megjelenítése. Az egyszerűbb adatok szerzésétől kezdve a bonyolultabb haladó ismeretekkel rendelkezőknek is jól jövő eredményekig hasznos lehet. Az esetleges későbbi Windows teljesítmény változás összehasonlítás céljából azt el lehet menteni a korábban említett formátumokban. A szoftver, a SysGauge kereskedelmi megoldás, ingyenesen is kipróbálható, ahol a legszükségesebb Windows rendszer információk tekinthetőek meg vele.

Az EF System Monitor nevű programmal összehasonlítva inkább felszínes eredményeket tud rendelkezésre bocsájtani, azért érdemes kipróbálni mivel gyors, valós idejű adatokat tud készíteni az aktuális szoftverkörnyezet által eredményezett terhelésről.

Rengeteg felhasználóval, illetve letöltéssel rendelkezik a HWiNFO32 ami szintén több adatot tud biztosítani a Windows rendszert használóknak.

A SysGauge egy kiváló szoftver, hogy minden említésre méltó rendszer információt meg tudj szerezni a Windows rendszer és a hozzá tartozó folyamatokról. Az alkalmazással azt el lehet tárolni több formátumban is.

SysGauge

SysGauge Összefoglaló:

 • rendszer információ megjelenítő
 • processzor, merevlemez, folyamat listázás
 • eltárolható jelentések
 • valós időben történő adat megjelenítés
 • szűrők amik a további specifikus eredményekhez kellenek
 • áttekinthető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.sysgauge.com/index.html

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SysGauge
Platform
Windows
Teljes ár
USD 50,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TCP Monitor Plus 2.922020-06-16 TCP Monitor Plus 2.92 (0)
  A TCP Monitor Plus egy megbízható, Windows kiegészítő ami rendszer informálóként lehet kipróbálnunk. Információkat a hálózati […]
 • Process Lasso 10.0.2.222021-04-12 Process Lasso 10.0.2.22 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Alternate Task Manager 3.0702021-04-04 Alternate Task Manager 3.070 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem csak azok […]
 • EF System Monitor 21.042021-04-01 EF System Monitor 21.04 (0)
  Az EF System Monitor egy rendkívül praktikus rendszer informáló szoftver, amivel több igen hasznos információt szerezhetsz a géped […]
 • EF Process Manager Portable 2021.032021-03-20 EF Process Manager Portable 2021.03 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]