EF System Monitor 19.12

Az EF System Monitor egy rendkívül praktikus rendszer informáló szoftver, amivel több igen hasznos információt szerezhetsz a géped legfontosabb paramétereiről hardveres, illetve szoftveres megközelítésből. Legfontosabb támogatott funkciók: IP cím megjelenítése, merevlemez, RAM, Processzor, Process aktivitás kilistázása. A program több testre szabási lehetőséggel is rendelkezik a célspecifikus adatok megjelenítéséhez. Magyar nyelvű.

Igaz az alábbi rendszer informáló szoftver nem tekinthető a leg-funkció gazdagabb megoldásnak a hasonló szoftverekkel összehasonlítva, de mégis hasznos lehet ha egy átfogó megoldást szeretnél abból a célból, hogy minél több infót szerezz a PC-dről hardveres, vagy akár szoftveres definiálás alapján. Az EF System Monitor akár telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető.

Az EF System Monitor letöltése után azt csak telepíteni kell, majd ha szükséges néhány a megjelenéssel kapcsolatos beállítást lehet eszközölni, ilyen a megjelenített adatok megadása. A rendszer informáló Magyar nyelven is használható.

A szoftver az EF System Monitor az indítás után a tálcáról, vagy asztali környezetből érhető el, az utóbbi esetén nem csak hogy hasznos, hanem fel tudja dobni a már akár unalmassá vált Windows asztali környezetet.

Dizájnos rendszer informáló – EF System Monitor

Rendszer informáláskor, tájékoztat a processzor terheltségi állapotáról, a merevlemez aktivitásról, a memória kihasználtságáról, az operációs rendszerről, a lapozófájl aktuális szintjéről. Ha a program által támogatott funkciók között nem találnád meg a kedvedre való lehetőséget, azt később hozzá lehet adni, illetve néhány egyszerűbb beállítást is elvégezhetsz azért hogy az EF System Monitor a te elvárásaidnak megfelelően működjön.

Az EF System Monitortól sokkal több funkciót biztosít a HWiNFO32, illetve a System Information Viewer ezt még telepíteni sem kell, több speciális igen hasznos segédletet biztosít a lehető legszéleskörűbb felhasználás céljából.

Az EF System Monitor egy Magyar nyelvi támogatással is rendelkező dizájnos rendszer informáló program, ami a géped legfontosabb paramétereiről tud tájékoztatni. Konfigurálható, hogy milyen adatokat jelenítsen meg. Hordozható változatban is beszerezhető ha nem akarod installálni. 

EF System Monitor Összefoglaló:

 • Rendszer informáló program

  EF System Monitor

 • Hardveres, szoftveres paraméterekhez
 • telepítést nem igénylő változata is létezik
 • a memória, processzor terheltségi állapotának a megjelenítéséhez
 • több testre szabási opció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/sm/e.htm 
EF System Monitor Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF System Monitor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
10 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Black Bird System Info 1.0.2.12017-10-07 Black Bird System Info 1.0.2.1 (0)
  A Black Bird System Info egy nagyon hasznos segédalkalmazás, amivel rengeteg információt gyűjthetsz a számítógépeddel kapcsolatban, […]
 • System Ninja 3.2.92020-11-24 System Ninja 3.2.9 (0)
  A System Ninja rendszer informáló, pucoló, Windows gyorsító feladatokat ellátó free módon használható alkalmazás. Tud még […]
 • System Information Viewer 5.53 (SIV)2020-11-14 System Information Viewer 5.53 (SIV) (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]
 • PC Services Optimizer 4.0.10472020-10-28 PC Services Optimizer 4.0.1047 (0)
  A PC Services Optimizer egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálható az operációs rendszer. Neki köszönhetően nem csak […]
 • EF Process Manager Portable 20.022020-07-16 EF Process Manager Portable 20.02 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]