Black Bird System Info 1.0.2.1

A Black Bird System Info egy nagyon hasznos segédalkalmazás, amivel rengeteg információt gyűjthetsz a számítógépeddel kapcsolatban, legyen az hardveres, vagy szoftveres megközelítés. Adatokat biztosít a processzor, a videó kártya, illetve a RAM-ot jellemző tulajdonságokról.

Ha egy olyan segédalkalmazást keresel, amivel általános információkat kaphatsz a gépeddel kapcsolatban, fontos a széleskörűség, illetve a hatékonyság, akkor kipróbálhatod a Black Bird System Info nevű programot, nagyon egyszerű használni, kevés helyet, illetve erőforrást igényel a futtatása során.

A Black Bird System Info letöltése után a szoftver telepítését követően egy igen modern, egyben látványos kezelőfelületen válik lehetővé a számodra, hogy adatokat tudj gyűjteni a számítógéped legfontosabb jellemzőiről. Szerencsére ezen a területen nem szerénykedhet, tekintélyes tudással bír, így kifejezetten ideális választás, hogy akár egy adott játék futtatása előtt el tudd dönteni, hogy a géped megfelelő hardveres, illetve szoftveres jellemzőkkel bír e.

A Black Bird System Info használata nagyon egyszerű. A szoftver indítást követően egy adott terület szerint rendszerezett kezelőfelület biztosított, ahol nem csak hardveres, hanem szoftveres megközelítés alapján is informálódhatsz, megtudhatod a számítógéped alaplap típusát, a rendelkezésre álló RAM, merevlemez jellemzőket, a processzor legfontosabb tulajdonságait, természetesen ezeket az adatokat egy összegzés formájában is át tudod tekinteni, de akik szükségét érzik ezeket adott hardveres jellemzőktől függően részletes lebontásban is át tudod tekinteni.

A Black Bird System Info mellett néhány negatívumot is fel lehet hozni, a szoftver nem tud Magyar nyelven, illetve néhány lehetőségéhez csak funkciókorlátozással lehet hozzáférni ingyenesen. Természetesen ezek a lehetőségek bőségesen elég otthoni felhasználás esetén.

A szoftver fejlesztője már nem ismeretlen, mivel kiadott már karbantartó programokat, illetve képkezelő alkalmazásokat is.

Hasonló rendszer informáló alkalmazás még a HWiNFO32, illetve a CPU-Z az utóbbi a processzor esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. A videó kártya jellemzők kilistázására használhatod a GPU-Z nevű szoftvert, profi rendszer informáló.

A Black Bird System Info egy nagyon egyszerűen használható rendszer informáló szoftver, ami a videó kártya, a RAM, a processzor esetén nyújt teljes körű szolgáltatást. Hardveres, illetve szoftveres megközelítésből is igen hasznos. Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el.

Black Bird System Info

Black Bird System Info összefoglaló:

 • Rendszer informáló alkalmazás
 • kis méretű
 • csekély erőforrás igénnyel bír
 • Hardveres, illetve szoftveres jellemzők kilistázásához
 • Processzor, memória, videó kártya jellemzők megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://blackbirdcleaning.com/sysinfo.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Black Bird System Info
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HWiNFO32 Portable 6.322020-09-30 HWiNFO32 Portable 6.32 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • EF System Monitor 19.122019-12-14 EF System Monitor 19.12 (0)
  Az EF System Monitor egy rendkívül praktikus rendszer informáló szoftver, amivel több igen hasznos információt szerezhetsz a géped […]
 • System Monitor II 25.32018-02-17 System Monitor II 25.3 (0)
  A System Monitor II minialkalmazás segítségével számos hasznos hardver jellemzőt meg tudsz jeleníteni. Figyelemmel tudod kísérni a […]
 • GFXplorer 3.9.52017-06-05 GFXplorer 3.9.5 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a RAM, a videó […]
 • GFXplorer Portable 3.9.52017-06-04 GFXplorer Portable 3.9.5 (0)
  A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, megtudhatod a […]