System Monitor II 21.7

A System Monitor II minialkalmazás segítségével számos hasznos hardver jellemzőt meg tudsz jeleníteni. Figyelemmel tudod kísérni a RAM állapotát, a processzor kihasználtsági szintjét, sőt, az alábbi Free alkalmazás, a PC kikapcsolását, újraindításának a kezdeményezését is biztosítja.

Ha látványos formában szeretnél tájékozódni arról, hogy a számítógéped milyen hardveres jellemzőkkel bír, illetve aktuálisan mennyire van kihasználva, akkor ezt valamilyen minialkalmazással is meg tudod valósítani. Talán a legnépszerűbb, és legáttekinthetőbb a System Monitor II megoldása, ami igen hasznos is tud lenni adott esetben, mivel nem csak információszerzésre, de akár alapvető vezérlési módozatokra is megfelelő.

Maga a minialkalmazás könnyen hozzáadható a rendszerhez, de arra viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy Windows 7-től újabb operációs rendszerek esetén ehhez szükség lesz a 8GadgetPack-ra.

A System Monitor II felhasználói felülete igen informatív, áttekinthető, de néhány alapvető jellemző, többek között a kinézet testre szabható, a felhasználó igényeihez igazítható.

Az asztalon elhelyezhető alkalmazás pozíciója szabadon megváltoztatható, sőt akár saját színvilágot is hozzárendelhetsz, ha nem lennél megelégedve a gyári szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel. A System Monitor II támogatja azt a lehetőséget is hogy a legfontosabb hőmérséklet jellemzőket meg tudd jeleníteni.

Egyéb lehetőségek:

Az egyéb szolgáltatások részeként helyet kapott a System Monitor II vezérlőpaneljén egy a PC kikapcsolására, újraindítására, hibernálására képes vezérlőelem. Adott helyzetekben igen hasznos tud lenni, sőt, látványosabb, modernebb megoldás mint a Windows beépített ezen szolgáltatása, akár ezt le is válthatod vele. Telepíthető alternatívaként a Wise System Monitor megoldását tudjuk javasolni, vagy az igen népszerű, SpeedFan nevű alkalmazást.

Összességében nézve a System Monitor II egy látványos minialkalmazás, amivel információkat szerezhetsz a számítógépedet illetően, sőt akár vele a gép fontosabb energiagazdálkodási elemeit is el tudod érni. Mivel teljesen ingyenes és hasznos is egyben, mindenképp érdemes kipróbálni. 

System Monitor II képgaléria:

System Monitor II

System Monitor II összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
System Monitor II
Platform
Windows XP / Vista / 7
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Black Bird System Info 1.0.1.82017-08-05 Black Bird System Info 1.0.1.8 (0)
  A Black Bird System Info egy nagyon hasznos segédalkalmazás, amivel rengeteg információt gyűjthetsz a számítógépeddel […]
 • Wise System Monitor 1.44.392016-10-29 Wise System Monitor 1.44.39 (0)
  A Wise System Monitor segítségével általános képet kaphatsz a háttérben futó folyamatokról, mindamellett részletes […]
 • GFXplorer Portable 3.9.52017-06-04 GFXplorer Portable 3.9.5 (0)
  A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, […]
 • GFXplorer 3.9.52017-06-05 GFXplorer 3.9.5 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a […]
 • CPU-Z 1.80.02017-08-09 CPU-Z 1.80.0 (0)
  A CPU-Z nevű diagnosztikai szoftver segítségével általános képet kaphatunk a számítógépünk hardveres felépítésével […]