GFXplorer Portable 3.9.5

A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, megtudhatod a memóriamodul ( RAM ), a videó kártya, a merevlemez, a processzor legfontosabb tulajdonságait. A szoftver extrájaként néhány Windows szolgáltatáshoz is hozzá tudsz férni.

Itt egy ingyenes, alapvető lehetőségeket biztosító általános rendszer informáló program, amivel számos igen hasznos információt szerezhetsz a számítógépeddel kapcsolatban hardveres, illetve szoftveres megközelítésből. GFXplorer Portable nem igényel telepítést. Ha mégis installálnád, hagyományos kiadása is létezik.

A GFXplorer Portable letöltése után, annak az érdekében, hogy az alkalmazást használni tudd, csak annyit kell tenned, hogy a lementett tömörített mappa tartalmát kibontod egy szabad helyre, ezután a szoftvert csak el kell indítani. A program kezelőfelülete egyszerű, átlátható, könnyen navigálható. Közvetlenül a fő indítófelületen általános információt szerezhetsz az operációs rendszer típusáról az architektúráról.

Részletes, mindenre kiterjedő jelentést tekinthetsz meg a számítógépedben jelen lévő RAM mennyiségéről, a videó kártyád jellemzőjéről, illetve az audió hardver eszközökről.

A GFXplorer Portable megoldásában felfedezhető még egy különleges funkció, ami igen hasznosnak tekinthető haladó felhasználók esetén. A szoftverrel néhány jellegzetes Windows szolgáltatást is el tudsz érni, többek között, a Registry kezelő, az operációs rendszer beépített karbantartó funkciója, megosztott mappák közvetlen elérési útvonala, illetve a feladatkezelő.

A GFXplorer Portable jelenleg csak Angol nyelven érhető el, természetesen ez nem akkora negatívum, mivel, egy jól megtervezett, modern programmal állunk szemben.

Megfelelőjeként választható a BurnInTest, illetve a System Explorer, az utóbbi biztonsági megközelítésből lehet hasznos. Természetesen mind a két alkalmazás szabadon áll rendelkezésre bárki számára.

A GFXplorer Portable egy ingyenes, telepítés nélkül futtatható korszerű rendszer informáló szoftver, amivel adatokat gyűjthetsz az operációs rendszeredről, a RAM, processzor, videó kártya, illetve a merevlemez legfontosabb tulajdonságairól.

GFXplorer Portable

GFXplorer Portable összefoglaló:

 • Rendszer informáló program
 • nem kell telepíteni
 • Néhány Windows szolgáltatás közvetlen eléréséhez
 • Videó kártya, processzor, RAM tulajdonságainak a kilistázásához
 • Kis erőforrás igénnyel bír
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xtreme-lab.net/en/gfxplorer.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GFXplorer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GFXplorer 3.9.52017-06-05 GFXplorer 3.9.5 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a RAM, a videó […]
 • Remote Process Explorer 4.5.0.2242016-10-23 Remote Process Explorer 4.5.0.224 (0)
  A Remote Process Explorer segítségével megtudhatod, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, opcionálisan az ismeretlen Processeket […]
 • Black Bird System Info 1.0.2.12017-10-07 Black Bird System Info 1.0.2.1 (0)
  A Black Bird System Info egy nagyon hasznos segédalkalmazás, amivel rengeteg információt gyűjthetsz a számítógépeddel kapcsolatban, […]
 • System Monitor II 25.32018-02-17 System Monitor II 25.3 (0)
  A System Monitor II minialkalmazás segítségével számos hasznos hardver jellemzőt meg tudsz jeleníteni. Figyelemmel tudod kísérni a […]
 • System Explorer 7.1.02016-05-01 System Explorer 7.1.0 (0)
  A System Explorer segítségével nem csak hogy általános képet kapunk a Windows -al kapcsolatban de egy kis odafigyeléssel akár […]