Process Meter 1.10

A Process Meter egy speciális rendszer diagnosztikai eszköz, amivel megtudhatod melyek azok a folyamatok, amik a legtöbb erőforrás igénnyel rendelkeznek. A rendszer informáló szoftver egyik különlegessége hogy nem igényel telepítést. Az általa biztosított jelentéseket el lehet menteni, azokat több módszer szerint rendszerezve lehet kilistázni. Free alkalmazás ( ingyenes ).

Régebbi konfigurációval rendelkező számítógépek esetén ha több alkalmazás is fut a gépen, bármikor tapasztalhatunk fagyásokat, lassulásokat. Ha meg szeretnéd tudni, hogy a gépedre telepített alkalmazások közül melyek azok amik a legtöbb erőforrást igénylik, itt egy ingyenes rendszerinformáló program a Process Meter. Nagyon egyszerű használni.

A Process Meter letöltése után azt csak el kell indítani, nem igényel telepítést, Portable kiadás.

A szoftver indítását követően maradéktalanul kilistáz minden olyan Processt ami a háttérben fut, illetve tájékoztatni tud arról hogy azok valós időben mennyi erőforrást igényelnek. Az így elkészített jelentéseket ha szükséges el lehet menteni későbbre.

Ha részletesebb, igényekhez igazított jelentést szeretnél készíteni, szükség esetén szűrőket is alkalmazhatsz, így adott terület szerint is informálni tudja a felhasználókat a Process Meter.

A szoftverrel, vagyis a Process Meter nevű alkalmazással könnyedén tudsz bővebb információkat szerezni egy kiválasztott Processről, közvetlen elérési útvonal, fejlesztő, név, szinte bármi amire szükséged van. Így az alkalmazás biztonsági megközelítésből is hasznos tud lenni. Processzorhasználat, memória, virtuális memória határértékek felderítéséhez.

A grafikus kezelőfelületű alkalmazás a beállításoknál támogatja, hogy speciális határértékeket tudj felvenni, így célzottabb eredményeket szolgáltat a jártasabb ismeretekkel rendelkezőknek.

Process kezelő funkciót biztosít még a Process Lasso ez az alkalmazás már konfigurálási opciókat is tartalmaz. A ProcessKO is támogatja, hogy a hibásan futó folyamatokat le lehessen állítani. A kategóriában a Process Monitor tekinthető az egyik leginkább megfelelő alternatívájának.

A Process Meter nevű alkalmazás mindent tud, biztosít annak az érdekében, hogy részletes információt tudj arról szerezni, hogy mik azok a folyamatok amik jelentős erőforrást igényelnek a gépeden. Szűrők, kizárások támogatása, grafikus ábrázolási módok jellemzik. Nem kell telepíteni, ingyenes kiadás.

Process Meter

Process Meter Összefoglaló:

 • Rendszerinformáló alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Erőforrás paraméterek felosztásának arányáról való informálódásra
 • Process folyamatokról való információk szerzéséhez
 • Menthető jelentések
 • szűrők támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Process Meter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Lasso 10.2.0.422021-08-23 Process Lasso 10.2.0.42 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Alternate Task Manager 3.0702021-04-04 Alternate Task Manager 3.070 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem csak azok […]
 • TGMDev KillProcess 4.32020-06-02 TGMDev KillProcess 4.3 (0)
  A TGMDev KillProcess egy haladó ismeretekkel rendelkezők számára remek eszköz amivel rendszer információk szerezhetőek a háttérben […]
 • Process Monitor X 0.21 Beta2020-05-03 Process Monitor X 0.21 Beta (0)
  A Process Monitor X egy teljesen ingyenes folyamat elemző, monitorozó Windows segédprogram. Teljes körű információk szerezhetőek be […]
 • Core Temp 1.152019-08-25 Core Temp 1.15 (0)
  A Core Temp egy speciális rendszer informáló szoftver amivel a számítógéped processzoráról tudhatsz meg néhány paramétert. Ilyen a […]