Advanced Port Scanner: Hálózat, rendszer informáló alkalmazás

A rendszer informáló program hálózati feladatok végrehajtása esetén lehet hasznos, az Advanced Port Scanner megoldásával a Portokról lehet részletes információkat kapni. Magyar nyelvű, telepítés nélkül is használható. Kiegészítők szerezhetőek be hozzá, elmenthetőek a vele elkészített elemzések.

A teljesen ingyenes alkalmazással egy professzionális, kifejezetten a hálózati kapcsolatok Port készletének a kilistázására lett kifejlesztve amivel rengeteg hasznos információt lehet szerezni az adott területről. A rendszer informáló szoftver képes azokat maradéktalanul kilistázni, ahol csak a szükséges IP tartományt kell meghatározni neki. Az Advanced Port Scanner több vizsgálati módszert is támogat, azt a beállításoknál lehet konfigurálni a számára. Külön kiválasztható egy speciális konfiguráció, amivel nagy pontosságú vizsgálatok végezhetőek el. Előre definiálható, hogy milyen források alapján végezze el az elemzéseket. Azokat el lehet tárolni későbbre egy későbbi összehasonlítás céljából. A hivatalos oldalról több kiegészítő is beszerezhető hozzá amivel több funkció hozható ki belőle. A teljesen letisztult funkcionalitással rendelkező program rengeteg szituációban hasznos tud lenni, ráadásul teljesen ingyenesen kipróbálható. Az Advanced Port Scanner legfrissebb verzióját innen töltheted le.

Advanced Port Scanner: Hálózat, rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Advanced Port Scanner: Hálózat, rendszer informáló alkalmazás
Szerző
Leírás
Ingyenes, telepítés nélkül használható hálózat monitorozó program: Advanced Port Scanner

Kapcsolódó szoftverek