MediaInfo Lite: Rendszer informáló videókhoz

A program egy különleges rendszer informáló program amit multimédiás fájlokkal dolgozók számára lehet hasznos. Vele az összes létező információt megtudhatod. A MediaInfo Lite képes a legtöbb rá jellemzőt kilistázni. Ingyenes.

Letölthetünk, esetleg kaphatunk egy olyan multimédiás fájlt amiről nem tudjuk azonnal eldönteni, hogy az milyen tulajdonságokkal készült, ezekre az információkra viszont szükség lehet ha azzal további terveink lennének. A MediaInfo Lite egy teljes körű rendszer informáló ahol csak a tartalmat kell betallózni, ezután azonnal megtekinthető a fájlra jellemző tulajdonságok.

A program külön informál a videó, illetve audió tulajdonságokról, értelemszerűen az összes jellemzőjét kilistázza így nem kell további szoftvereket használni, hogy az említett feladat teljesebb eredménnyel formájában kaphassuk meg.

A MediaInfo Lite felhasználói felületén csak néhány egyszerűbb funkció választó eszköz választható ki, azok amik általában egy ilyen jellegű programnál fontosak.

Ha az így kapott eredményeket később még fel szeretnéd használni, erre is lehetőség van mivel azt el lehet tárolni.

Az ingyenes MediaInfo Lite innen szerezhető be. Remek eszköz azoknak akik megfelelő ismerettel rendelkeznek, multimédiás fájlokról szeretnének információkat szerezni.

MediaInfo Lite – rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MediaInfo Lite: Rendszer informáló videókhoz
Szerző
Leírás
Rendszer informáló szoftver multimédiás tartalmakhoz amivel rengeteg hasznos információ szerezhető azokról: MediaInfo Lite

Kapcsolódó szoftverek