Windowsra tervezett rendszer informáló (CWSysinfo) telepítés nélküli használhatósággal

Szinte csak előnyös tulajdonságokat lehet említeni az alábbi rendszer informálóról, a CWSysinfo nevű alkalmazás hordozható, olyan adatokat is képes megjeleníteni amik hasonló szoftverek esetén eddig kimaradhattak. Hardver, illetve szoftveres jellemzőket is felfedezhetünk az elkészült jelentések között.

Ha még nem próbáltuk ezt a remek kis szoftvert, most itt az ideje hogy adjunk neki egy lehetőséget mivel meglepő lehet hogy mi mindent lehet belőle kihozni, attól függetlenül hogy egy minimalista rendszer informáló szoftverrel van dolgunk. A CWSysinfo használata is nagyon egyszerű, csak el kell indítani, nem kell hogy telepítsük. A rendszer informáló szoftver elsőre semmilyen adatot nem jelenít meg, egy rövid, gyors elemzést kell elvégezni, amit követően egy igen hasznos, informatív jelentés érhető el ahol hardveres, illetve szoftveres paramétereket is kapunk végeredményként.

A CWSysinfo egy remek megoldás azoknak akik meg szeretnék tudni, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, illetve hogy mely alkalmazások töltődnek be a Windows elindításakor. A jelentések eltárolásán kívül hasznos hogy azokat áttekinthetően, rendszerezve lehet kilistázni. Megtudhatod a telepített programjaid listáját, a korábban installált Windows Update elemeit dátum szerint, így ha esetleg nem lenne napra kész az operációs rendszer a szükséges beállításokat is módosíthatjuk. Az otthoni felhasználás esetén választott program néhány alapvetőbb korlátozásától eltekintve egy igen komoly funkció támogatással rendelkező rendszer informálóként vethető be olyan adatok megjelenítésére amiket a hasonló szoftverek nem tettek eddig lehetővé. Itt található a legújabb verziója.

CWSysinfo – rendszer információ megjelenítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windowsra tervezett rendszer informáló (CWSysinfo) telepítés nélküli használhatósággal
Szerző
Leírás
Kiváló eszközökkel rendelkező rendszer informáló szoftver: CWSysinfo

Kapcsolódó szoftverek