Blog

CrystalDiskMark: Rendszer informáló program merevlemezekhez

Azok számára javasolt használni az alábbi szoftvert akik sokkal több információt szeretnének megszerezni a merevlemezük jellemzőiről a Windows által támogatott szolgáltatást mint kiindulási pontot figyelembe véve. A CrystalDiskMark hordozható verzióban is használható.

Az alkalmazás a merevlemezekről több fontosabb információt meg tud jeleníteni, de funkcionálisan ettől sokkal több képességet tud használni az a kipróbáló akik esetleg teljesítmény teszteket szeretnének elvégezni. Megtudható még hogy mennyi a maximális írási, illetve olvasási sebessége.

A telepítést sem igénylő rendszer informáló ezen kiadásának a használata esetén a szoftvert csak el kell indítani majd ki kell választani azt az eszközt, partíciót, esetleg mappát amihez használni szeretnénk. A szoftver ezen paraméterei speciálisabb feladatok elvégezését teszik lehetővé ha esetleg egy mappához szeretnénk használni.

Felhasználóbarát megoldás rendszer információkhoz

A CrystalDiskMark felhasználói felületére jellemző megjelenés beállításokat több módszerrel is módosítani lehet, beállítható a betűk mérete, illetve modernebb kinézetűvé tehető a megjelenése Skin beállításokkal, azokból is több előre integrált változat rendelkezésre áll.

Az elvégzett tesztek rengeteg formátumban eltárolhatóak, ami mindenképp kibővíti a felhasználhatóságát. A szabadon kipróbálható CrystalDiskMark innen szerezhető be.

CrystalDiskMark – Merevlemez rendszer informáló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CrystalDiskMark: Rendszer informáló program merevlemezekhez
Szerző
Leírás
Rendszer informáló alkalmazás amivel akár teljesítmény teszteket is lehet készítenünk. A CrystalDiskMark ingyenes megoldás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá