Blog

DiskView: Különleges rendszer informáló szoftver

Rendszer informáló funkcióval rendelkező alkalmazás amivel a merevlemez esetén kaphatunk olyan adatokat amiket hely felszabadítási munkafolyamatokhoz kellhet. A DiskView telepítés nélkül, ingyenesen kipróbálható.

A szoftver egy különleges Windows kiegészítő amivel a merevlemez kihasználtsági állapotáról lehet rendszer információkat szerezni, megtudható, hogy az egyes tartalmak mennyi helyet vesznek el a szabad rendelkezésre álló tárkapacitásból. A DiskView el tudja tárolni a létrehozott elemzéseket.

A rendszer informáló alkalmazás nagyon egyszerűen használható, nem kell installálni, az indító panelon ki kell választani a Refresh funkciót, néhány másodpercen belül egy grafikus felületen kapjuk meg az eredményt. Plusz információkat szerezhetünk az egyes fájlokról ha a grafikus felhasználói felületen az adott tartalomra kattintunk.

Összehasonlításokat készíthetünk egy korábbi munkafolyamatról, ami a módosulások felfedezéséhez remek megoldás. A DiskView szerényebb funkció támogatással rendelkezik, profi eszköz, hogy megtudjuk a használt meghajtókon mely tartalom, mappa foglalja el a legtöbb tárkapacitást.

A legújabb verziót innen lehet beszerezni, amit nem kell installálni, a Sysinternals Suite részeként is beszerezhető. Ha kizárólag ezt a szoftvert akarod kipróbálni akkor javasolt használnunk.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
DiskView: Különleges rendszer informáló szoftver
Szerző
Leírás
Rendszer informáló szoftver amit a merevlemezhez lehet használni, helyfelszabadítási feladatokhoz is kiváló program a DiskView.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá