Windows Tools

DiskView 2.4

A DiskView egy grafikus felhasználói felülettel rendelkező szoftver amivel rendszer információkat tudhatunk meg a merevlemezről. Megtudható, hogy melyik fájl foglalja a legtöbb helyet, nem kell telepíteni. Manuálisan definiálható, hogy melyik meghajtón szeretnénk helyet felszabadítani.

A rendszer informáló szoftverrel nagyon egyszerűen megtudható, hogy melyek azok a fájlok amik nagyobb méretűek, a fölösleges tartalmak törlésével jelentősebb helyet szabadíthatnánk fel. A DiskView a Sysinternals Suite szoftvercsomag részeként is beszerezhető ha a többi alkalmazást is használni szeretnénk.

A DiskView letöltése után a szoftvert csak futtatni kell, azonnal, néhány másodpercen belül elkészít egy grafikus jelentést, megtudható, hogy mely tartalmak azok amik jelentős mértékben rontják a tárhely kapacitását. A szoftver rendeltetésszerű használat esetén hely felszabadításhoz egy kiváló eszköz, a fölösleges fájlok törlése nem támogatott vele, csak az azok felkutatása, illetve a fájl méret szerinti grafikus eloszlás tekinthető meg.

A DiskView nevű alkalmazás csekély erőforrással rendelkezik, több gépen is kipróbálható mivel nem kell installálnunk, csak futtatni. A szoftverrel lehetőség van a jelentés eltárolására ahol azt később ismét be lehet tölteni azért hogy egy adott időintervallumon belül történt változást össze lehessen hasonlítani.

DiskView paraméterek

Az alkalmazásról hátrányos, illetve előnyös tulajdonságokat is el lehet mondani, előnye, hogy nem kell telepíteni, szabadon kipróbálható, hátránya, hogy nem azzal a módszerrel kapunk eredményeket mint a hasonló akár többször is előforduló fájlok keresésére használható szoftvereknél használt grafikus jelentés. Nehezen lehet kiválasztani, illetve nehéz újból betölteni azt.

A gyorsabb eredményekre koncentráló felhasználók számára megfelelő, egyszerű használatra van szükség.

Hely felszabadító program a WizTree, illetve a PC Info megoldása amivel szintén gyorsan megtudhatod mely fájlokat érdemes törölni a merevlemezről hely felszabadításhoz.

A DiskView egy ingyenes rendszer informáló szoftver amivel megtudható, hogy mely tartalmak foglalnak akkora tárkapacitást aminek a törlésével hely felszabadítás érhető el. Nem kell telepíteni.

DiskView

DiskView Összefoglaló:

 • rendszer informáló program
 • merevlemez támogatás
 • hely felszabadításhoz
 • nem kell installálni
 • grafikus jelentés a fájlok méret arányairól
 • eltárolható jelentés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DiskView
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • System Information Viewer (SIV) 5.762024-03-31 System Information Viewer (SIV) 5.76 (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]
 • WifiInfoView 2.932024-03-12 WifiInfoView 2.93 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • CrystalDiskMark 8.0.52024-02-24 CrystalDiskMark 8.0.5 (0)
  A CrystalDiskMark egy HDD írási illetve olvasási tulajdonságok megjelenítéséhez rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, […]
 • CrystalDiskMark Portable 8.0.52024-02-24 CrystalDiskMark Portable 8.0.5 (0)
  A CrystalDiskMark Portable egy Benchmark merevlemez szekvenciális, véletlenszerű teljesítmény adatok megtekintéséhez futtatható […]
 • WifiHistoryView 1.652024-02-09 WifiHistoryView 1.65 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]

Szólj hozzá