Windows Tools

PC Info 3.4.1 Build 337

A PC Info nevű szoftver azok számára lehet hasznos akik mindenre kiterjedő adatokat szeretnének szerezni a számítógépükről. A Free alkalmazásként használható rendszer informáló tájékoztat az alaplapról, a merevlemeztől, hálózati kártyákról, videokártya, illetve a RAM paramétereiről. Az IP címedet is meg tudja jeleníteni.

Egy a szokásosnál sokkal részletesebb információkat biztosítani képes ingyenes rendszer informáló szoftver a PC Info, ami több hasznos adatot tud biztosítani azok számára akik mindent meg szeretnének tudni a számítógépükről hardveres, illetve szoftveres megközelítésből.

A PC Info letöltése után a program telepítésekor néhány alapvető paramétert kell csak megadni, ezután a programot csak használni kell.

PC Info – rendszer információk megjelenítése:

A PC Info nevű alkalmazás az egyes információkat kategorizáltan, menüpontonként rendszerezve biztosítja ahol minden jellemző adat megszerezhető amire csak szükség lehet. A szoftver egyaránt informál hardveres, illetve szoftveres paraméterek esetén.

A PC Info segítségével tájékozódhatsz az operációs rendszerről, a hozzá tartozó fontosabb paraméterekről, a processzorról, a magok számáról a felhasználható gyorsítótárról, illetve a processzor sebességéről.

Az általános videokártya, illetve RAM paramétereken kívül felfedezhető egy különleges egyben hasznos funkció, hálózati jellemzők felderítéséhez is kiváló, ahol az aktuális IP címedet is megtudhatod úgy hogy nem nyitod meg a böngésződet, illetve nem telepítesz fel erre külön alkalmazást.

A PC Info felhasználói felülete valamivel egyénibb megközelítésből lett megtervezve a hasonló rendszerinformáló alkalmazásokkal összehasonlítva, viszont a program lehetővé teszi, hogy a kinézetét Skinekkel, vagyis témákkal meg lehessen változtatni.

További lehetőség, hogy vele informálódhatsz még a billentyűzet, illetve az audió tulajdonságokról. Ingyenes, sokrétű lehetőségeket támogató szoftver.

Rendszer információk megjelenítéséhez választható még a System Information Viewer, illetve a HwiNFO. A Black Bird System Info szintén hardveres, illetve szoftveres megközelítésből is támogatja a korábban említett funkciókat.

A PC Info egy ingyenes, több hasznos funkciót is tartalmazó rendszer informáló szoftver, amivel az összes fontosabb adatot megszerezheted a számítógépedről, amire csak szükséged lehet. A program akár az aktuális IP címed megjelenítését is támogatja.

PC Info

PC Info Összefoglaló:

 • Rendszer informáló program
 • rendszerezett formában biztosít adatokat
 • videokártya, memória, alaplap paraméterek megjelenítéséhez
 • Hardveres, szoftveres megközelítésből egyaránt hasznos
 • meg tudja jeleníteni az aktuális IP címedet
 • Skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://cobratek.net/app_details?id=10
PC Info Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PC Info
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HWiNFO32 Portable 8.0.2.54402024-05-29 HWiNFO32 Portable 8.0.2.5440 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • WifiInfoView 2.932024-03-12 WifiInfoView 2.93 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • FurMark 1.38.1.02024-02-16 FurMark 1.38.1.0 (0)
  A FurMark egy szabadon kipróbálható, a grafikus kártyád teljesítményének az ellenőrzésére használható szoftver, ami több tesztelési […]
 • MyPC 9.6.0.02018-07-26 MyPC 9.6.0.0 (0)
  A MyPC nevű alkalmazással részletes információt szerezhetsz a számítógépedről, ahol hardveres, illetve szoftveres paramétereket is […]
 • HWiNFO32 8.0.2.54402024-05-29 HWiNFO32 8.0.2.5440 (0)
  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszer informáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény […]

Szólj hozzá