MediaInfo Lite 23.09

A MediaInfo Lite egy rendszer informáló szoftver multimédiás fájlok számára amivel több tartalom jellemző is megtudható. A Free alkalmazás egy nagyon egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, több olyan speciális paramétert jelenít meg amire eddig nem volt mód.

Zenei fájlok, illetve videó tartalmakkal dolgozók számára lehet szükséges hogy plusz információkat szerezzünk a feladat során kezelt tartalomról ami a fájl szerkesztéséhez, módosításához kellhet, hogy a megfelelő eszközöket biztosító szoftvert tudjuk kiválasztani szerkesztéshez, esetleg a megtekintésükhöz. Itt kínál egy tökéletes megoldást a MediaInfo Lite rendszer informálója amivel az összes létező jellemző megtudható.

A MediaInfo Lite letöltése, a program telepítése után esetleg manuálisan lehet létrehozni egy ikont az asztalra ezzel a program egyszerűbben indítható el.

Videókhoz használható rendszer informáló a MediaInfo Lite

A használata talán az egyik leghatékonyabb, illetve legkevesebb lépést igénylő módszert veszi figyelembe, ahol be kell tallózni azt a tartalmat amiről részletesebb információra van szükség. A szoftver a helyi menüből is indítható ahol a multimédiás fájlra kattintva lehet futtatni. Ez szinte bármi lehet, illetve egyáltalán nem probléma, hogy milyen formátummal rendelkezik a tartalom mivel teljesen független módszert használ hozzá.

A programmal, a MediaInfo Lite megoldásával megtudhatod a multimédiás fájl hosszát, a mintavételezési frekvenciát, kodek, egyéb bitráta jellemzők, videók esetén kép felbontás, képarány, bit paraméterek. Filmeknél az audió jellemzők is megtudhatóak.

Mindenképp erre a programra lesz szükséged ha van egy videód, esetleg egy zenei fájlod, a kezelésükhöz, konvertálás, lejátszás problémával járt, így egy ahhoz támogatott szoftvert lehet kiválasztani. A PC Info rendszer informáló felhasználható még videó tulajdonságok kilistázására. A WizTree általános számítógép jellemzőkhöz választható.

A MediaInfo Lite nevű alkalmazással multimédiás fájlokról lehet több hasznos információt megtudni amit rengeteg felhasználási feladat esetén lehet a hasznunkra. Ingyenes, el lehet tárolni az elkészített információkat arról.

MediaInfo Lite

MediaInfo Lite Összefoglaló:

MediaInfo Lite letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MediaInfo Lite
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sandra Lite 2021.12.31.1192023-04-02 Sandra Lite 2021.12.31.119 (0)
  A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig […]
 • XMedia Recode 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode 3.5.8.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.8.52023-09-21 XMedia Recode Portable 3.5.8.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • WIFI Manager Lite 2.9.1.2202023-09-16 WIFI Manager Lite 2.9.1.220 (0)
  A WIFI Manager Lite egy hatékony vezeték nélküli hálózatok kezeléshez használható szoftver. A Free alkalmazás felhasználói felülete […]
 • System Information Viewer (SIV) 5.732023-09-14 System Information Viewer (SIV) 5.73 (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]