Blog

WifiHistoryView: WI-FI hálózatokhoz támogatott rendszer informáló

A program egy WI-FI hálózati kapcsolatokat használó gépekhez létrehozott megoldás amivel rengeteg hasznos adatot meg tudunk a korábbi hálózati csatlakozásokról. A rendszer informáló program a WI-FI HistoryView hordozható kiadásban, ingyen használható.

A WI-FI hálózati kapcsolatokról lehet azon információkat megtekinteni amik fontosak azoknak akik haladó ismerettel rendelkeznek, illetve olyan feladatot végeznek ami fontossá teszi, hogy a kapcsolódásról, illetve a lecsatlakozás paramétereit eltároljuk.

A WifiHistoryView használható a hálózati protokoll, adapter tulajdonságok, MAC cím, titkosítás, folyamat, csatlakozott felhasználóról való információk megtekintéséhez. Az utóbbi funkció abban az esetben lehet hasznos ha a számítógép több felhasználóval rendelkezik.

WI-FI hálózati tevékenységekhez futtathatjuk

A rendszer által eltárolt adatokat az alkalmazás felhasználói felületén a beállításoknál speciális kizárással lehet szűkebb eredményeket kapni.

Egy beépített kereső eszközt is tartalmaz amivel a WI-FI kapcsolat egy nekünk lényegesebb tulajdonságáról lehet az információkat kezelnünk.

Az alkalmazás Windows 10 rendszeren támogatott ami egy másik PC eseménynaplójából, illetve a használt Windows rendszer által eltárolt adott szolgáltatáshoz létrehozott jelentéseket tudja a szükséges módon importálni. A WifiHistoryView hordozható kiadása innen érhető el.

WifiHistoryView – rendszer informáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
WifiHistoryView: WI-FI hálózatokhoz támogatott rendszer informáló
Szerző
Leírás
WI-FI hálózatokról támogatja hogy az összes szükséges információt kilistázza a WifiHistoryView.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá