Windows Tools

WifiHistoryView 1.65

A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a számítógépünk által WI-FI hálózati csatlakozásokról lehet információkat megjeleníteni, illetve akár azokat eltárolhatjuk jelentések formájában.

A szoftver egy speciális rendszer informáló kiegészítő Windows 10 operációs rendszert használóknak akik WI-FI hálózati kapcsolaton keresztül szoktak fájlokat, illetve Stream adatfolyamon hálózati tevékenységeket végrehajtani. A WifiHistoryView a hálózati kapcsolatokról tud néhány olyan adatot kilistázni amik a megfelelő tudással rendelkező felhasználóknak kell.

A WifiHistoryView letöltése után a szoftver egy tömörített mappában található azt bármilyen fájlkezelő programmal ki lehet bontani, majd csak el kell indítani, az összes funkcióját abban az esetben is ki lehet választani ha nem rendszergazdai jogosultsággal indítottuk el.

A program egy áttekinthető, definiált felhasználói felülettel rendelkezik ahol minden olyan információ kilistáz ami a számítógép vezeték nélküli kapcsolatát jellemzi.

A WifiHistoryView felhasználói felületen beállítható, hogy milyen adatokat jelenítsen meg, amivel egy kategorizáltabb használatot biztosít. A programmal a csatlakozás időpontja, a lecsatlakozás, a problémák időpontja. A szoftver megjeleníti a hálózati protokoll, MAC címet, titkosítás, SSID, a csatlakozás típusát.

WifiHistoryView: WI-FI rendszer informáló program

A rendszer informáló alkalmazás által támogatott funkciókat a felhasználói felületén lehet kiválasztanunk, amik között akár egy HTML formátumban eltárolható jelentést is készíthetünk amit későbbre is el lehet tárolni. A jelentések készítésekor manuálisan is ki lehet választani azokat a csatlakozási információkat ami kell, de akár az összes kiválasztható, egy népszerű, egyszerűen megnyitható formátumban lehet eltárolni.

A szoftver gyors billentyű parancsokkal is futtatható ahol azoknál az indító funkcióknál lehet kiválasztani amiket a futtatásához használható. A WifiHistoryView nem teszi lehetővé, hogy módosítsuk az alábbi beállításokat ami kiemelkedően egyszerűbb, illetve vékonyabb definícióval rendelkezik a hasonló hálózat rendszer informáló szoftverektől.

Rendszer informáló szoftver a PC Info ami szoftveres, illetve hardveres információk megjelenítésére használható, a WifiInfoView nevű program a hálózati csatlakozásokra jellemző paraméterek megjelenítését támogatja.

A WifiHistoryView egy ingyenes rendszer informáló szoftver amivel a PC WI-FI hálózaton történő csatlakozási feladatokról lehet minden fontosabb információt megjeleníteni. Nem kell telepíteni.

WifiHistoryView

WifiHistoryView Összefoglaló:

 • rendszer informáló
 • nem kell installálni
 • hálózati információk megtekintéséhez
 • WI-FI csatlakozási adatok megjelenítéséhez
 • szűrhető tartalmak
 • eltárolható jelentések
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.nirsoft.net/utils/wifi_history_view.html
WifiHistoryView letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WifiHistoryView
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WifiInfoView 2.932024-03-12 WifiInfoView 2.93 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • ManageWirelessNetworks 1.072022-07-07 ManageWirelessNetworks 1.07 (0)
  A ManageWirelessNetworks egy Wi-FI, vezeték nélküli hálózatok paramétereinek a megtekintéséhez tervezett rendszer informáló. A Free […]
 • ChromeCacheView 1.82019-02-08 ChromeCacheView 1.8 (0)
  A ChromeCacheView egy különleges rendszer eszköz, informáló program, amivel megtekinthető a Chrome böngésző gyorsítótárának a […]
 • UninstallView 1.512024-05-30 UninstallView 1.51 (0)
  Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • System Information Viewer (SIV) 5.762024-03-31 System Information Viewer (SIV) 5.76 (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]

Szólj hozzá