Blog

Rendszerinformáló alkalmazás, a processzor terheltségi szintjének megjelenítéséhez – Precise CPU Stress…

A rendszer informáló eszköz kifejezetten a PC processzorának teljesítmény terheltségi szintjének a valós időben történő nyomon követésére használható fel, ahol az eredmények szinte bármilyen területen hasznosak tudnak lenni. A Precise CPU Stress nem igényel telepítést.

Ha némileg más megközelítésből, egy nem Microsoft megoldással szeretnél információkat gyűjteni a processzor terheltségi szintjének az aktuális státuszáról itt egy ingyenes, hordozható rendszer informáló program a Precise CPU Stress, amit nem kell telepíteni csak futtatni. A szoftver egy igen érthető grafikonon tájékoztat az aktuális terheltségi szintről, így egy laikus is azonnal, szakértelem nélkül értelmezheti, ha szükséges be is tud avatkozni. Ha esetleg olyan változtatásokat szeretnél elvégezni ami később teljesítmény, erőforrás normalizálódást eredményez, hasznos hogy a programmal egy egyszerűbb jelentést is készíthetsz összehasonlításhoz. A fejlesztő rengeteg hasznos programot fejlesztett ki eddig, ha azokat is ki szeretnéd próbálni a szoftver felületéről azt közvetlenül be is szerezheted.

Mire is jó ez?

A címben említett program, a Precise CPU Stress egy professzionális megoldás, hogy igen egyszerűen tudd akár valós időben nyomon követni a PC-hez tartozó processzor használati statisztikáit, azt jelentés formájában lehet eltárolni akár alapvetőbb diagnosztizálási feladatokhoz.

Precise CPU Stress: Rendszer informáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rendszerinformáló alkalmazás, a processzor terheltségi szintjének megjelenítéséhez - Precise CPU Stress…
Szerző
Leírás
Stabilitási teszteket is támogató rendszer informáló program: Precise CPU Stress

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá