ShowKeyPlus 1.1.16.0

A ShowKeyPlus egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program. A Free alkalmazással megtudható az operációs rendszer típusa, illetve az ahhoz tartozó licenc kulcs. A szoftverrel lehetőség van .TXT fájlformátumban eltárolni az operációs rendszer licenc kulcsát majd visszaállítani ha arra volna majd szükségünk.

A Windows rendszer összes funkciója csak akkor használható ki teljes mértékben ha egy megvásárolt licenccel is rendelkezünk az operációs rendszer aktiválása után biztonságosabban használható, illetve az összes feladathoz korlátlan hozzáférés lesz lehetséges ami az adott kiadás része. A rendszer adatok megjelenítéséhez használható programmal a Licenc kulcs is megtudható. A ShowKeyPlus nevű programot telepítés nélkül lehet futtatnunk.

A ShowKeyPlus letöltése után a szoftver egy ZIP mappában található, azt ki kell bontani, a szoftver indítása után egy felhasználóbarát, adott funkciók szerint létrehozott felhasználói felületen lehet a szükséges szolgáltatásokat kiválasztani. A program rendszer információk megjelenítésére, illetve biztonsági mentések létrehozására, illetve a korábban létrehozott beállítások visszaszerzéséhez használható. Az alkalmazás több olyan rendszer információt ki tud listázni az operációs rendszerről ami a futtatott Windows kiadás, OEM, ID tulajdonságok.

Rendszer informáló, illetve licenc kulcs megjelenítő program a ShowKeyPlus

A ShowKeyPlus licenc adat megjelenítő szoftverrel egy kényelmes, kezdő felhasználóknak is egyszerűen használható .TXT dokumentum fájlba lehet azt eltárolni majd ha az operációs rendszert újra kell installálni, a Backup fájl betallózásával azonnal vissza is lehet azt állítani, de akár a szöveges tartalomból manuálisan is be tudjuk azt írni az gép aktiválásához.

A program Windows 8 – 10 rendszeren teszi lehetővé, hogy az operációs rendszer licenc kulcsát, illetve a rendszer információkat egy dizájnos felületen meg tudja jeleníteni.

Eredményesen használható eszköz, de ha nem biztosítja azokat a funkciókat amiért futtattad, abban az esetben a Windows Product Key Finder illetve a System Ninja Portable nevű alkalmazást javasolt használni.

A ShowKeyPlus egy ingyen használható rendszer adatkezelő program amivel az operációs rendszer licenc kulcsánál említendő funkciók végezhetőek el, ilyen az adatok megjelenítése, biztonsági mentés, illetve az azok visszaállítási feladatai. Hordozható változat, nem kell telepíteni.

ShowKeyPlus

ShowKeyPlus Összefoglaló:

 • rendszer informáló program
 • nem kell installálni
 • Windows Build változat kilistázása
 • Licenc kulcs megtekintéséhez
 • biztonsági mentések készítés, illetve a helyreállításuk
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/Superfly-Inc/ShowKeyPlus


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ShowKeyPlus
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HWiNFO32 Portable 7.0.6.45002021-07-29 HWiNFO32 Portable 7.0.6.4500 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • LiveTcpUdpWatch 1.402021-07-18 LiveTcpUdpWatch 1.40 (0)
  A LiveTcpUdpWatch egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program amivel valós időben lehet kilistázni a hálózati […]
 • CrystalDiskMark 8.0.32021-07-03 CrystalDiskMark 8.0.3 (0)
  A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel […]
 • System Ninja 3.2.102021-06-29 System Ninja 3.2.10 (0)
  A System Ninja rendszer informáló, pucoló, Windows gyorsító feladatokat ellátó free módon használható alkalmazás. Tud még […]
 • Sandra Lite 2021.5.31.252021-06-03 Sandra Lite 2021.5.31.25 (0)
  A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig […]