Elveszett licenc kulcsok pótlására használd a Tweak-10 karbantartóját

A szoftver inkább karbantartási feladatokra lett megtervezve, de felfedezhető benne néhány igen hasznosnak számító funkció is, ami bármikor jól tud jönni. A Tweak-10 megoldásával akár a Windows licenc kulcsát is megtudhatod a rendszer informálójának köszönhetően.

A Windows optimalizálási segédeket is tartalmazó szoftverrel egy igen professzionális Rendszer informáló Toolst is kipróbálhatsz ami hardveres, illetve szoftveres tulajdonságokat is ki tud listázni. Ha esetleg újra szeretnéd telepíteni a számítógépedet, olyan hibákat fedezel fel a működése során amit csak ezzel a módszerrel tudsz megszüntetni, de sajnos elveszett, vagy már nincs meg az eredeti telepítő lemez, a borítóján található licenc kulcsot tartalmazó matrica, a Tweak-10 ebben is megoldást kínál.

Nem is kell mást tenned, mint a szoftver telepítése, illetve az indítása után a „ System information „ menüponton belül a Product Keys területet választani. A program a címben említett feladatot itt tudja kiszolgálni.

Ezen kívül használható még több speciális Windows konfigurálási mozzanatra, az asztali ikonokhoz, a helyi menühöz. A szoftver kizárólag Windows 10 rendszeren használható, a fejlesztői oldalon régebbi rendszerekre megfelelő változat is beszerezhető. A Tweak-10 legújabb kiadása innen tölthető le.

Tweak-10: Karbantartó, Windows 10 licenc kulcsok megjelenítéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek