Port figyelő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Port figyelő

 • A CurrPorts nevű szoftver segít neked kilistázni, hogy milyen alkalmazások kapcsolódnak az internetre, azok alapvető adminisztrálásában, leállításukban is segít. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver. Magyar nyelvi támogatással. Az alábbi hálózat figyelő akár portonként képes információkat szolgáltatni.

  CurrPorts 2.36

  A CurrPorts nevű szoftver segít neked kilistázni, hogy milyen alkalmazások kapcsolódnak az internetre, azok alapvető adminisztrálásában, leállításukban is segít. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver. Magyar nyelvi támogatással. Az alábbi hálózat figyelő akár portonként képes információkat szolgáltatni.

  olvasd tovább...

 • A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, képes helyettesíteni a Windows feladatkezelőt. Alkalmazásblokkoló, leállító opciókkal is el van látva. Free alkalmazás.

  Process Explorer 16.12

  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, képes helyettesíteni a Windows feladatkezelőt. Alkalmazásblokkoló, leállító opciókkal is el van látva. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

  PC Tools Firewall Plus 7.0.0

  A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

  olvasd tovább...

 •  Az Eusing Utilities segít rendszerünk optimalizálásában, továbbá képes kilistázni minden háttérszolgáltatást így könnyen kiszúrhatjuk a veszélyes összetevőket.

  Eusing Utilities 1.8

   Az Eusing Utilities segít rendszerünk optimalizálásában, továbbá képes kilistázni minden háttérszolgáltatást így könnyen kiszúrhatjuk a veszélyes összetevőket.

  olvasd tovább...