Plus - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Plus

 • A SecureAPlus egy több védelmi módot is biztosító víruskereső és eltávolító alkalmazás, amivel hatékonyan tudod eltávolítani a korábban beszedett fertőzéseket, illetve immunizálhatod a gépedet. Különlegessége, hogy a keresések során több motort is fel tud használni, ezt Online teszi, ezzel biztosítván a magasabb felismerési arányt. Trójai, Malware, Keylogger fertőzésekhez.

  SecureAPlus 6.6.0

  A SecureAPlus egy több védelmi módot is biztosító víruskereső és eltávolító alkalmazás, amivel hatékonyan tudod eltávolítani a korábban beszedett fertőzéseket, illetve immunizálhatod a gépedet. Különlegessége, hogy a keresések során több motort is fel tud használni, ezt Online teszi, ezzel biztosítván a magasabb felismerési arányt. Trójai, Malware, Keylogger fertőzésekhez.

  olvasd tovább...

 • A Download Accelerator Plus egy rendkívül széleskörűen felhasználható letöltés kliens szoftver ami videók és egyéb nagyobb mérettel rendelkező állományok szakadásmentes beszerzéséhez segédkezik. Leállítható, újból folytatható letöltések, Böngésző integráció, kényelmes használat jellemzi a Free alkalmazást. 

  Download Accelerator Plus 10.6.0.0

  A Download Accelerator Plus egy rendkívül széleskörűen felhasználható letöltés kliens szoftver ami videók és egyéb nagyobb mérettel rendelkező állományok szakadásmentes beszerzéséhez segédkezik. Leállítható, újból folytatható letöltések, Böngésző integráció, kényelmes használat jellemzi a Free alkalmazást. 

  olvasd tovább...

 • A Bitdefender Antivirus Plus Online védelmet, antimalware funkciót, valósidejű futást biztosító antivírus szoftver. Sebezhetőség scanner funkciójával hamar felismerhetőek a Windows gyenge pontjai.

  Bitdefender Antivirus Plus 2015 Build 18.11.0.872

  A Bitdefender Antivirus Plus Online védelmet, antimalware funkciót, valósidejű futást biztosító antivírus szoftver. Sebezhetőség scanner funkciójával hamar felismerhetőek a Windows gyenge pontjai.

  olvasd tovább...

 • A ThumbsPlus egy modern lehetőségeket felsorakoztató képkezelő alkalmazás, ami tud fotókat kategorizálni, szerkeszteni. Többek között megbirkózik a vörös szem hatás effektussal.

  ThumbsPlus 9 SP1

  A ThumbsPlus egy modern lehetőségeket felsorakoztató képkezelő alkalmazás, ami tud fotókat kategorizálni, szerkeszteni. Többek között megbirkózik a vörös szem hatás effektussal.

  olvasd tovább...

 • A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

  PC Tools Firewall Plus 7.0.0

  A PC Tools Firewall Plus egy ingyenesen futtatható tűzfal alkalmazás ami megvéd minket a külső fenyegetésektől. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

  olvasd tovább...