Vírusirtók

SecureAPlus 6.7.5

A SecureAPlus egy több védelmi módot is biztosító víruskereső és eltávolító alkalmazás, amivel hatékonyan tudod eltávolítani a korábban beszedett fertőzéseket, illetve immunizálhatod a gépedet. Különlegessége, hogy a keresések során több motort is fel tud használni, ezt Online teszi, ezzel biztosítván a magasabb felismerési arányt. Trójai, Malware, Keylogger fertőzésekhez.

Ha biztonságosan, vírusoktól mentesen szeretnéd használni a számítógépedet, akkor szükséged lesz egy megbízható, valós idejű védelmet szolgáltató alkalmazásra. Ilyen a SecureAPlus, ami a hasonló víruskeresőkkel ellentétben több extra funkciót is biztosít.

A SecureAPlus letöltése után a telepítés végeztével automatikusan átvizsgálja a számítógépet a potenciális veszélyeket tartogató fájlok felkutatásának a céljából. Az esetleges fertőzéseket automatikusan a karanténba tudja mozgatni, vagy helyre is állítja ha ez még lehetséges. Mint a hasonló biztonsággal kapcsolatos programok, ő is lehetővé teszi, hogy milyen módszer alapján végezze el a kereséseket, ezt külön finomítani lehet a beállításoknál, saját kizárások adhatóak meg. A SecureAPlus a hagyományos offline víruskeresésen kívül egy online adatbázisra is támaszkodik, így sokkal magasabb arányban találja meg azokat a vírusokat, amiket talán egy adott a feladatra szakosodott szoftver nem lenne képes.

SecureAPlus – egyszerre több kereső motort használ

A SecureAPlus kezelőfelülete amellett hogy áttekinthető, fel kell mellette hozni egy negatívumot, mégpedig azt, hogy sajnos Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, így azok érezhetik magukat előnyben a kipróbálásakor, akik alapvető Angol nyelvtudás birtokában vannak.

Fel tudja kutatni a Trójai, Malware, Keylogger fertőzéseket, ezt mind, mint korábban említettük magas felismerési aránnyal. Amit előnyként lehet felhozni, hogy igen kevés erőforrás igénnyel rendelkezik, ez a keresések során is érzékelhető.

Alternatívájaként használhatod az avast! Free Antivírus-t, vagy a McAfee Stinger megoldását, ami szintén ingyenesen használható. A szóban forgó alkalmazás leginkább idevágó megfelelőjeként a herdProtect említhető, ami szintén több motorra is tud támaszkodni.

A SecureAPlus egy több keresőmotorral támogatott víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami magas felismerési aránnyal találja meg a Trójai, Malware, Keylogger fertőzéseket. Egyszerűen, csak egyszer kell beállítani, profi kártevő eltávolító. 

SecureAPlus

SecureAPlus összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • Trójai, Malware fertőzések felszámolásához
 • több motort is használ ( Online )
 • testre szabható keresések
 • kizárások támogatása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.secureage.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SecureAPlus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 22,50
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • StrelyCleaner 1.6.42024-05-13 StrelyCleaner 1.6.4 (0)
  A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár […]
 • HitmanPro.Alert 3.8.26.9832024-04-05 HitmanPro.Alert 3.8.26.983 (0)
  A HitmanPro.Alert egy rendkívül hatékony, magas kártevő felismerési aránnyal biztosított Malware, trójai kereső és eltávolító […]
 • McAfee Stinger 13.0.0.92024-01-23 McAfee Stinger 13.0.0.9 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • TotalAV 5.23.167.02023-08-12 TotalAV 5.23.167.0 (0)
  A TotalAV egy személyazonosság védelemmel, kártékony tartalmak felkutatásához, illetve törléséhez remek víruskereső amivel Trójai, […]
 • X-Sec Antivirus 3.0.0.32022-01-29 X-Sec Antivirus 3.0.0.3 (0)
  Az X-Sec Antivirus egy teljesen ingyenesen használható víruskereső és eltávolító, amivel egy heurisztikus, felhő alapon működő […]

Szólj hozzá