VIPRE Antivirus Plus 11.0.5

A VIPRE Antivirus Plus egy modern szolgáltatásokkal rendelkező víruskereső és eltávolító szoftver amivel az összes olyan kártevőt fel lehet kutatni ami adatvédelmi problémákat eredményez. A szoftver Trójai, Rootkit, Malware, Keylogger vírusoknál futtathatjuk amik ma problémákat okozhatnak, azt törölni, illetve kizárásokhoz lehet adni ha téves riasztás.

Hatékony kártevő kereső szoftver ami az egyik legmagasabb kártevő felismerési aránnyal rendelkezik olyan vírusok detektálása esetén amik valós időben ismeri fel a szoftver azok vírusmintája még nem található meg a vírusdefiníciós adatbázisban. A VIPRE Antivirus Plus víruskereső és eltávolító szoftver a kártevő keresők között egy ígéretes szoftver.

A VIPRE Antivirus Plus letöltése, telepítése, illetve az alkalmazás indítása után a keresés több módszerrel is lehet ahol manuálisan lehet kiválasztani, hogy hallatlan módon kutassa fel azon a meghajtón a kártevőt ahogy a szoftver kipróbálóknak szükséges.

A szoftver felhasználói felülete remek, jól navigálható ahol a beállításoknál az operációs rendszer biztonságos használatához szükséges funkciók választhatóak ki, el lehet indítani, illetve kikapcsolhatóak. A szoftver a kártevőkkel azon tevékenységeket képes elvégezni amit definiálni a számára, a véletlen riasztások hozhatóak létre.

Hatékony víruskereső szoftver a VIPRE Antivirus Plus

A szoftver a fájlok, a regisztrációs adatbázis, illetve a biztonsági problémákat okozó süti fájlok felkutatása után egy egyszerű jelentést készít, hogy tartalmaz e olyan fájlt ami vírust tartalmaz. A szoftver az összes olyan kártevő kategória esetén eredményesen tudja azokat felkutatni, illetve megtalálni amik akár olyan kártékony összetevővel lettek létrehozva amiket nem tartalmaz még a szoftver vírusdefiníciós adatbázisa. A VIPRE Antivirus Plus fájlmegsemmisítő funkciót is tartalmaz.

A VIPRE Antivirus Plus támogatja azokat az adathordozókat is amiket a gép futtatása során csatlakoztathatunk, így egy megbízható Windows rendszeren lehet majd szinte bármely olyan feladatot elvégezni ahol akár privát adatokat tároltunk el.

A víruskereső alkalmazás a VIPRE Antivirus Plus Trójai, Rootkit, Malware, Keylogger kártevőket tud felkutatni, illetve karanténozással hatástalanítani.

A szoftver remek felhasználói felülettel rendelkezik amiről akár a felhasználóbarátabb tervezés is említhető. Kipróbáláshoz érdemes használni, alternatívájaként az avast! Free Antivírus illetve az Ad-Aware Free Antivirus+ megoldását érdemes használni.

A VIPRE Antivirus Plus megoldásával biztonságosabbá tehető a Windows rendszer, magas felismerési aránnyal képes az összes kártevőt felkutatni, illetve eltávolítani. Kényelmesebb beállításokkal rendelkezik, így kezdőknek egy hatékony megoldás.

VIPRE Antivirus Plus Összefoglaló:

 • víruskereső és eltávolító program
 • valós idejű védelemmel
 • egyszerűen lehet konfigurálnunk
 • manuális, automatikus keresés
 • modern indítófelület
 • magas felismerési arány
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.vipre.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VIPRE Antivirus Plus
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Protegent Antivirus 10.62020-12-31 Protegent Antivirus 10.6 (0)
  A Protegent Antivirus egy felhő alapú víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel a számítógépekre nem biztonságosnak számító vírusok […]
 • Amiti Antivirus 25.0.8102020-03-29 Amiti Antivirus 25.0.810 (0)
  Az Amiti Antivirus egy profi, megbízható, magas felismerési aránnyal rendelkező, Trójai, Malware, Rootkit, illetve egyéb kártékony […]
 • K7 Total Security 16.0.05862021-10-26 K7 Total Security 16.0.0586 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.3392021-10-25 McAfee Stinger 12.2.0.339 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • F-Secure Online Scanner 8.6.4.02021-10-25 F-Secure Online Scanner 8.6.4.0 (0)
  Az F-Secure Online Scanner ingyenesen futtatható Online víruskereső, eltávolító amivel egy magas felismerési arány alapján lehet a […]