Fájlmegsemmisítőt is tartalmaz a VIPRE Antivirus Plus víruskereső

Egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső szoftver ami a számítógép erőforrásaihoz a legjobban megfelel. A szoftver a VIPRE Antivirus Plus egyszerűen konfigurálható ahol egy akár kezdők számára is egyszerűen definiálható panelon lehet azt módosítanunk. A program futtatásával biztonságosabban használható a számítógép. Fájlmegsemmisítő funkcióval is rendelkezik.

A szoftver egy eredményes teljesítmény jellemzőkkel tervezett Windows kártevő kereső és eltávolító szoftver amivel az összes olyan kártékony kódot fel lehet kutatni amik az akár erős tűzfal konfiguráción keresztül is adatlopást tud végrehajtani.

A víruseltávolító program a VIPRE Antivirus Plus több módszerrel is tud víruskereséseket futtatni ahol egy kiválasztott időintervallumban, illetve valós időben felkutatva képes karanténba helyezni azt a kártevőt ami az adatainkra veszélyes feladatokat hajthat végre.

A szoftver egy magas felismerési és különleges keresési módszerre képes ami a biztonságos akár privát munkafolyamatokhoz lényeges szempont.

Fájlok végleges megsemmisítéséhez is használhatjuk

A víruskereső szoftverrel lehetőség van azokat a tartalmakat visszaállíthatatlan módszerrel törölni amik privát tartalommal rendelkeznek, nem szeretnénk ha azt meg tudták tekinteni. A szoftver a fájlt egy speciális módszerrel törli ahol azt többször is törli a merevlemezen így az később az adat helyreállítási feladatokhoz készített szoftverek sem tudják majd visszaállítani. A VIPRE Antivirus Plus innen szerezhető be, ami egy ismert népszerű víruskereső szoftver.

VIPRE Antivirus Plus – víruskereső szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlmegsemmisítőt is tartalmaz a VIPRE Antivirus Plus víruskereső
Szerző
Leírás
Kényelmes Windows futtatóknak létrehozott víruskereső szoftver a VIPRE Antivirus Plus, ami fájl megsemmisítő funkciót is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek