Amiti Antivirus 24.0.540

Az Amiti Antivirus egy profi, megbízható, magas felismerési aránnyal rendelkező, Trójai, Malware, Rootkit, illetve egyéb kártékony vírusok eltávolítására alkalmas szoftver. Magyar nyelvű, rengeteg speciális beállítási, testre szabási lehetőséggel rendelkezik. Anti-Spam védelmet is biztosít.

Ha a számítógépedet biztonságosabban szeretnéd használni, ehhez keresel egy megbízható, hatékony víruskereső alkalmazást, akkor itt az Amiti Antivirus. Anti-Spam védelemmel.

A szoftver különlegessége, hogy rengeteg beállítást biztosít a maximális felhasználói élmény biztosításához, illetve a hatékonyabb eredmények eléréséhez.

Az Amiti Antivirus letöltése után a telepítés során néhány alapvető információt kell megadni, ezt követően szinte azonnal használhatóvá válik a program. Az alábbi vírusirtó, több keresési módszert is támogat, ezt profil szerint biztosítja. A gyors keresésen kívül teljes analízisek is kiválaszthatóak. Itt átvizsgálja a regisztrációs adatbázist, a háttértárolókat, illetve a böngészőket kártékony szoftverek után kutatva. Az automatizáltabb használat érdekében időzített víruskereséseket is kezdeményezhetsz. Ha esetleg fertőzést talál, azt automatikusan a karanténba tudja helyezni, vagy ki is tudja a fertőzött fájlt javítani.

Az Amiti Antivirus opcionálisan támogatja, hogy kizárásokat alkalmazz, ebben az esetben adott fájlokat nem fog ellenőrizni, ezzel a téves riasztás kerülhető el.

A szoftver magas felismerési arány mellett találja meg, illetve hatástalanítja a Trójai, Malware, Keylogger, Rootkit kártevőket. Extrájaként Anti-Spam védelmet is kínál.

A program biztosít még egy alapvetőbb opciókat biztosító karbantartásra alkalmas menüpontot, ahol törölhetőek a böngészők Temp könyvtárának a tartalma.

Az Amiti Antivirus beállításainál további védelmi modulokat lehet engedélyezni, illetve támogatott az esetében az esetlegesen talált fertőzés eltávolítása előtt a rendszer visszaállítási pont létrehozása.

A fő kezelőfelületén áttekinthető a korábbi keresési előzmények eredménye.

Megfelelőjeként használhatod még a NANO AntiVirus-t, vagy az ingyenesen használható avast! Free Antivírus nevű programot. Heurisztikus vizsgálatot a TrustPort Antivirus nevű alkalmazás biztosít.

Az Amiti Antivirus ideális hogy fel tudd kutatni a számítógépedre kéretlenül települt Trójai, Malware, Keylogger, Rootkit fertőzéseket. Az alkalmazás Anti-Spam védelmet is biztosít. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Magyar nyelven futtatható.

Amiti Antivirus

Amiti Antivirus összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • Trójai, Malware, Keylogger, Rootkit fertőzések eltávolításához
 • időzíthető keresések
 • Anti-Spam védelem
 • Kizárások támogatása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.netgate.sk/products/amiti-antivirus/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Amiti Antivirus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ad-Aware Free Antivirus+ 12.0.6492017-03-01 Ad-Aware Free Antivirus+ 12.0.649 (0)
  Az Ad-Aware Free Antivirus+ másodlagos védvonalként is tökéletesen működő, kellő biztonságot nyújtó antivírus szoftver. Valósidejű […]
 • Kaspersky Internet Security 16.0.0.6142015-07-29 Kaspersky Internet Security 16.0.0.614 (0)
  A Kaspersky Internet Security díjnyertes, fejlett technológiát felvonultató vírusvédelmi szoftver. Beépített tűzfalat, […]
 • NANO AntiVirus 1.0.98.846402017-09-13 NANO AntiVirus 1.0.98.84640 (1)
  A NANO AntiVirus fejlett keresési lehetőségeket biztosító hatékony vírusvédelmi szoftver. Felhasználóbarát felület, több keresési […]
 • F-Secure Antivirus 20132013-09-11 F-Secure Antivirus 2013 (0)
   Az F-Secure Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a trójai, malware és egyéb veszélyes fenyegetésektől. Ha nem […]
 • TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.60262016-12-31 TrustPort Antivirus 2017 17.0.0.6026 (0)
  A TrustPort Antivirus segítségével megvédheted a számítógépedet a kártékony programoktól. Többek között valósidejű védelmet nyújt a […]