HitmanPro.Alert 3.8.20

A HitmanPro.Alert egy rendkívül hatékony, magas kártevő felismerési aránnyal biztosított Malware, trójai kereső és eltávolító alkalmazás, ami védelmet biztosít a napjainkban legnagyobb fenyegetéseket jelentő vírusok ellen. A böngésző védelmi megoldások biztosítása során védi a böngészési magánéletet, tudja takarítani azok előzményeit is. Anti Keylogger, Exploit blokkoló, felhő alapon futó keresési szolgáltatással.

Egy igen megbízható, kifejezetten a kezdők számára is kedvező víruskereső és eltávolító alkalmazás a HitmanPro.Alert ami rengeteg olyan speciális szolgáltatást biztosít, ami más hasonló jellegű alkalmazás esetén egyáltalán nem fedezhető fel. A kis méretű, letölthető telepítő fájl egy letöltés kliens, ami segít beszerezni a program legújabb változatát. Trójai, Malware kártevők eltávolításához kifejezetten ideális.

A rövid telepítést követően az első indításakor automatikusan lefuttat egy keresést, ami meglepően rövid időt és kevés erőforrást vesz csak igénybe. Egy új ablakon tekinthető meg az esetleges találati eredmények, azokról maga a felhasználó dönthet. Törölhető, potenciális veszélyforrás esetén azt karanténba lehet helyezni. Magát a Vizsgálatot felhő alapon végzi, így jelentős erőforrást tud levenni a gépről, nem is beszélve arról, hogy magasabb, pontosabb találati eredményeket lehet kapni.

HitmanPro.Alert – Anti-keylogger védelemmel

A HitmanPro.Alert számos titkosítási metódust szolgáltat, amivel kivédhető a billentyűleütések monitorozása, Webkamerához való illetéktelen hozzáférés, szolgáltat még hálózat, folyamat védelmi metódusokat, így maximálisan gondoskodik a PC biztonságáról. Hálózati védelem esetén a HitmanPro.Alert képes blokkolni az úgynevezett Backdoor adatforgalmat. A HitmanPro.Alert a beállítások terén is a felhasználók igényeit tartja szem előtt, hisz a telepítés végeztével minden általa biztosított funkció maximális szinten aktiválódik, igény esetén ezek természetesen letilthatóak.

Hátránynak tekinthető ezen a területen, hogy nem szabható testre aminek a negatívumát inkább a jártasabbak érzékelhetik.

Az alkalmazás több csomagban is elérhető, természetesen ezek között tudásbéli különbségek vehetőek észre. Ilyen többek között a Hitman Pro ami szintén védettséget biztosít számos kártevő ellen.

Ingyenes víruskeresőként használható az avast! Free Antivírus vagy az AVG Anti-Virus Free ha nem szeretnél költeni vírusvédelmi megoldásokra, őket érdemes inkább választani.

A HitmanPro.Alert egy fejlett, több védelmi módot is biztosító, felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító alkalmazás, Anti-Keylogger, Webkamera védelem, böngésző takarítási funkciókkal is el van látva. Kiváló felismerési aránnyal rendelkezik. 

HitmanPro.Alert

HitmanPro.Alert összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • Trójai, Malware fertőzések kivédéshez
 • Anti-Keylogger védelem
 • exploit blokkoló
 • alkalmazás, hálózat védelem
 • kezdők számára optimális felhasználói felület
 • csekély erőforrás igény
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.surfright.nl/en/alert

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HitmanPro.Alert
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Immunet Protect Free 5.0.2.103012017-03-16 Immunet Protect Free 5.0.2.10301 (0)
  Az Immunet Protect Free egy felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító program. A szoftver támogatja, hogy a keresések során […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.1242020-09-15 McAfee Stinger 12.2.0.124 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • Sophos Home 3.1.22020-09-11 Sophos Home 3.1.2 (0)
  A Sophos Home megoldásának minden olyan számítógépen helye van akiknek a tulajdonosa biztonságban akarja tudni az adatait, meg […]
 • SecureAPlus 6.2.12020-06-08 SecureAPlus 6.2.1 (0)
  A SecureAPlus egy több védelmi módot is biztosító víruskereső és eltávolító alkalmazás, amivel hatékonyan tudod eltávolítani a […]
 • Hitman Pro 3.8.162019-12-02 Hitman Pro 3.8.16 (0)
  A Hitman Pro nevű szoftver segítségével a számítógépünket tisztíthatjuk meg a kártevőktől. Profi víruskereső alkalmazás amivel a […]