McAfee Cloud AV 0.5.269.1

A McAfee Cloud AV egy felhő alapú víruskereső és eltávolító program, amivel magas felismerési arány mellett kutathatod fel a Malware, Trójai fertőzéseket, illetve minden olyan tevékenységet ami gyanús, vírusfertőzésre utalhat. Az alábbi Free alkalmazás valós idejű védelmet, alapos keresési módot is biztosít a kipróbálói számára.

Ha egy olyan alkalmazást keresel amivel ingyenesen védheted meg a számítógépedet a vírusfertőzésektől, itt egy igen magas felismerési aránnyal rendelkező, nagyon egyszerűen használható program a McAfee Cloud AV. Valós idejű védelmet biztosít.

A McAfee Cloud AV letöltése után a telepítésekor arra érdemes odafigyelni, hogy a szoftver csak abban az esetben tud installálódni hiba nélkül ha nincs jelen másik víruskereső program a gépen, ebben az esetben értesít arról hogy javasolt a régebbi védelem eltávolítása.

A McAfee Cloud AV különlegessége hogy a víruskeresés a kártékony programok felkutatása Online történik, ebből több előny is származik, nem csak hogy kevesebb erőforrás igényt támaszt, hanem magasabb találati eredményt is kapunk egy időben.

A szoftver az összes ma potenciális veszélyt jelentő kártékony program ellen védelmet nyújt, nem csak hogy megelőzi a vírusfertőzést, hanem az esetlegesen beszerzett kéretlen programok eltávolításban is segédkezni tud.

A valós idejű védelemmel ellátott szoftver automatikusan kíséri figyelemmel a merevlemez azon területeit ami vírusfertőzésre hajlamos, így minimális felhasználói beavatkozásra van szükség. Ez az opció inkább azok számára lehet hasznos akik nem szeretnének bonyolultabb beállításokkal, illetve konfigurációs lehetőségekkel időt vesztegetni.

Attól eltekintve, hogy a McAfee Cloud AV ingyenesen használható, biztosít minden olyan lehetőséget, amiknek köszönhetően sokkal biztonságosabban tudod használni a számítógépedet.

Felhőalapú vírusirtóként használhatod még a SecureAPlus, illetve a herdProtect megoldását, az utóbbi alternatíva egyszerre több motort is használ a garantáltabb eredmény biztosításához.

A McAfee Cloud AV egy ingyenes, kezdő ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára optimális közeget teremtő víruskereső és eltávolító alkalmazás. A szoftver valós idejű védelmet biztosít, nincs szükség komolyabb konfigurációra sem a hatékonyabb eredmény biztosításának az érdekében. Trójai, Malware, Keylogger fertőzések eltávolításához.

McAfee Cloud AV

McAfee Cloud AV összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • felhő alapú technológián alapul
 • nem igényel konfigurációt
 • magas felismerési arány
 • valósidejű védelem
 • Trójai, Malware fertőzések eltávolításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://home.mcafee.com/Secure/CloudAV/CloudAVHome.aspx


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
McAfee Cloud AV
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Immunet Protect Free 7.3.122021-01-08 Immunet Protect Free 7.3.12 (0)
  Az Immunet Protect Free egy felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító program. A szoftver támogatja, hogy a keresések során […]
 • Crystal Security Portable 3.7.0.372019-01-09 Crystal Security Portable 3.7.0.37 (0)
  A Crystal Security portable egy felhő alapú víruskereső és eltávolító szoftver ami védelmet biztosít a Malware, trójai és egyéb nem […]
 • X-Sec Antivirus 2.2.0.32018-08-11 X-Sec Antivirus 2.2.0.3 (0)
  Az X-Sec Antivirus egy teljesen ingyenesen használható víruskereső és eltávolító, amivel egy heurisztikus, felhő alapon működő […]
 • Panda Cloud Cleaner 1.1.102016-12-11 Panda Cloud Cleaner 1.1.10 (0)
  A Panda Cloud Cleaner egy kis méretű, könnyen kezelhető víruskereső és eltávolító program. Minimális beállítást igényel, magas […]
 • Xvirus Personal Guard 6.0.5.02016-10-09 Xvirus Personal Guard 6.0.5.0 (0)
  Az Xvirus Personal Guard valósidejű védelmet biztosító antivírus program amellyel felkutathatóak a trójai, Malware, illetve egyéb […]