McAfeeVírusirtók

McAfee Security Scan Plus 3.11.474.2

A McAfee Security Scan Plus egy gyors, alacsony erőforrás igénnyel rendelkező víruskereső és eltávolító program. Hatékony megoldást nyújt a Trójai, Malware, és egyéb kevésbé elterjedt kártékony kódok felkutatásának a céljából. Az alábbi Free alkalmazás egy beépített tűzfal szolgáltatást, illetve Web védelmet is biztosít. Magyar nyelvű.

Egy teljesen ingyenes, egyben hatékony vírusirtó alkalmazás a McAfee Security Scan Plus, amivel nem csak hogy meg tudod tisztítani a számítógépedet a korábban véletlenül beszedett vírusoktól, hanem abban is maximális támogatást nyújt, hogy a későbbiekben is védettebb, biztonságosabb legyen a számítógéped.

A McAfee Security Scan Plus letöltése után az első indítás alkalmával automatikusan frissíti az adatbázisát, ezt követően kezdeményezhető a víruskeresés.

A keresések során automatikusan átvizsgál minden olyan területet a számítógépen, ami kártékony kódokat, veszélyes alkalmazásokat rejthet, ha így volna nem csak tájékoztat arról, de azt automatikusan a karanténba helyezi. Amiben kiemelkedik a McAfee Security Scan Plus az ingyenes termékek közül, hogy tartalmaz tűzfalat is, így a webes tevékenységek, a böngészés is sokkal biztonságosabban történhet.

Az alkalmazás nagyon egyszerűen navigálható, nem tartalmaz semmilyen extra beállítást, a telepítést követően azonnal használható. Az általa biztosított funkciók könnyen aktiválhatóak.

A futtatása során valós időben követi nyomon a háttérben futó folyamatokat és ha szükséges, azonnal be tud avatkozni, el tudja távolítani a vírusfertőzéseket.

A McAfee Security Scan Plus több keresési módszert is támogat, vagy manuálisan hajtod végre, vagy időzítéseket is létrehozhatsz, ekkor egy adott időintervallumban hajtja végre azt. Ha fontosnak tartod, az esetleges gyanús fájlokat elküldheted további elemzésre automatikusan.

A fejlesztő termékei között további víruskereső alkalmazások is elérhetőek, ilyen a McAfee Stinger, amit telepítés nélküli változatban is beszerezhetsz. Malware fertőzések eltávolításához választhatod helyette az IObit Malware Fighter, vagy az Emsisoft Anti-Malware nevű programot.

A McAfee Security Scan Plus egy teljes körű védelmet biztosító víruskereső és eltávolító alkalmazás, ami tartalmaz Tűzfalat, Web védelmi szolgáltatást. Szükség esetén a kereséseket időzített formában is végre lehet vele hajtani.

McAfee Security Scan Plus

McAfee Security Scan Plus Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
McAfee Security Scan Plus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Crystal Security Portable 3.7.0.372019-01-09 Crystal Security Portable 3.7.0.37 (0)
  A Crystal Security portable egy felhő alapú víruskereső és eltávolító szoftver ami védelmet biztosít a Malware, trójai és egyéb nem […]
 • Bitdefender Antivirus Free Edition 27.0.40.1692024-07-12 Bitdefender Antivirus Free Edition 27.0.40.169 (0)
  A Bitdefender Antivirus Free Edition egy teljesen szabadon kipróbálható víruskereső és eltávolító szoftver a szükséges funkciókkal. […]
 • RegRun Reanimator 16.20.2024.7032024-07-08 RegRun Reanimator 16.20.2024.703 (0)
  A RegRun Reanimator segítségével felkutathatod, illetve eltávolíthatod a trójai, illetve malware fenyegetéseket, több víruskeresési […]
 • AVG Anti-Virus Free 24.6.33412024-06-26 AVG Anti-Virus Free 24.6.3341 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • avast! Free Antivírus 24.6.61212024-06-25 avast! Free Antivírus 24.6.6121 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]

Szólj hozzá