Vírusirtók

Immunet Protect Free 7.3.12

Az Immunet Protect Free egy felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító program. A szoftver támogatja, hogy a keresések során maga a felhasználó válassza ki az elemzésre szánt objektumokat. Az alábbi Free alkalmazás valós idejű védelmet biztosít a Malware, Trójai, Keylogger fertőzések ellen. Kis erőforrás igénnyel bír.

Egy nagyon egyszerűen használható, magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső és eltávolító alkalmazás a Immunet Protect Free. A szoftver különlegessége, hogy a víruskeresést felhő alapon hajtja végre, így magasabb felismerési aránnyal lép fel a kártékony programok ellen.

Az Immunet Protect Free letöltése után a szoftver a telepítése során beszerez minden olyan fájlt, ami szükséges a rendeltetésszerű használatához. Az indítását követően egy jól kategorizált felhasználói felület fogad ahol néhány fontosabb beállításhoz is hozzá tudsz férni, így a vírusirtó testre szabottabban, az igényekhez igazítva használható.

Az Immunet Protect Free valósidejű védelmet tud biztosítani a Malware, Trójai, Keylogger, illetve minden olyan fertőzés ellen ami még ma nem ismert. Mivel a szoftver felhő alapon fut, így sokkal kevesebb erőforrás igénnyel bír, ez inkább azok számára lehet hasznos akik régebbi konfigurációjú számítógépekre szánták.

A beállításoknál alkalmazhatsz kizárásokat, konfigurálható, hogy a keresések során hol kutasson kártékony programok után, természetesen időzíthetően is futtatható.

Az Immunet Protect Free részletes jelentést is tud készíteni a korábban végrehajtott keresésekről, a fertőzéseket karanténba tudja mozgatni.

Közvetlen a kezelőfelületén néhány alapvető információt is tud biztosítani az aktuális hardveres jellemzőkről, a Processzor, illetve a RAM terheltségi állapot tekinthető meg.

A Immunet Protect Free megoldásához hasonló felhő alapú víruskereső és eltávolító alkalmazás a Panda Cloud Cleaner, belőle telepítést nem igénylő kiadás is beszerezhető. Szintén felhő alapú technológiára épülő program a SecureAPlus az egyik leghatékonyabb a saját területén.

Szintén ingyenes, magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső és eltávolító alkalmazás a McAfee Security Scan Plus a program Web védelmet is nyújt ez az opció böngészés esetén jöhet jól.

Az Immunet Protect Free egy teljesen ingyenesen használható víruskereső és eltávolító program, ami felhő alapon nyújt védelmet a számítógéped számára. Valós időben képes felkutatni, illetve hatástalanítani a ma leginkább elterjedt Trójat, Malware, Keylogger fertőzéseket.

Immunet Protect Free

Immunet Protect Free összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • Felhő alapú technológiát alkalmaz
 • valós idejű védelem
 • kizárások támogatása
 • Kis erőforrás igény
 • Malware, Trójai, Keylogger fertőzések eltávolításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.immunet.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Immunet Protect Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Crystal Security Portable 3.7.0.372019-01-09 Crystal Security Portable 3.7.0.37 (0)
  A Crystal Security portable egy felhő alapú víruskereső és eltávolító szoftver ami védelmet biztosít a Malware, trójai és egyéb nem […]
 • herdProtect 1.0.3.9 Beta2016-02-15 herdProtect 1.0.3.9 Beta (0)
  A herdProtect nevű alkalmazás segítségével egyszerre 68 Anti-malware motorral vizsgálhatod át a számítógépedet, elsősorban ingyenes […]
 • AVG Anti-Virus Free 24.4.33322024-05-31 AVG Anti-Virus Free 24.4.3332 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • avast! Free Antivírus 24.5.91532024-05-28 avast! Free Antivírus 24.5.9153 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]
 • RegRun Reanimator 16.10.2024.5212024-05-23 RegRun Reanimator 16.10.2024.521 (0)
  A RegRun Reanimator segítségével felkutathatod, illetve eltávolíthatod a trójai, illetve malware fenyegetéseket, több víruskeresési […]

Szólj hozzá