McAfee Stinger 12.2.0.674

A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre telepedett Keylogger, Trójai, Malware és egyéb vírusok. profi vírusirtó program. Free alkalmazásként próbálható ki. Átfogó megoldást nyújt a géped biztonságának az érdekében, ezt mind ingyen. Több módszerrel lehet a kártevőket, vagyis a vírusokat keresni vele.

Minden számítógépen fontos hogy legyen egy megbízható víruskereső és eltávolító alkalmazás, azok a legjobbak amik már valósidejű védelmet és beépített tűzfalat is tartalmaznak, sokszor mégis igen nehéz elsőre eldönteni, hogy melyik a legjobb. Ha nem vagy biztos a telepített biztonsági szoftvered munkájában, ellenőrizd le azt ezzel a teljesen ingyenesen futtatható alkalmazással, vagyis a McAfee Stinger megoldásával.
A letölthető McAfee Stinger egy professzionális eszköz a legmakacsabb fertőzések ellen is, népszerű, minden fontosabb funkcióval rendelkezik, védelmet biztosít minden komolyabb kártevő ellen.
Felhasználható olyan szituációban amikor egy fertőzött számítógépről akarjuk eltávolítani a kártékony tartalmat. Egyszerű kezelhetőség, minimalista felhasználói felület és több keresési lehetőség jellemzi.

McAfee Stinger vírus kereséshez…

A McAfee Stinger az indítása után kézzel adhatod meg a számára hogy mit szeretnél ellenőrizni, de természetesen teljes scan is támogatott ahol a leginkább rejtőzködő helyeket is fel tudja kutatni. Ha nem szeretnéd installálni, már hordozható kivitelben is beszerezhető. A szóban forgó kiadás különlegessége hogy nem szemetel a futtatásakor mindamellett törekszik arra hogy a legmagasabb felismerési arány mellett találja meg a vírusokat. Rootkit fertőzésekhez ideális választás.
Mivel a McAfee Stinger teljesen ingyenesen használható, minden olyan számítógép tulajdonosnak javasoljuk az időnkénti használatát akik ingyenes antivírus programot használnak. Egyszerű, gyors, hatékony eredményeket szolgáltat. Több csomagban is elérhető, eltérő funkcionalitással. Mindenképp érdemes kipróbálni. A McAfee Stinger megoldása mellett egy megbízható, népszerű tűzfal programot is javasolt használni a maximális védelem érdekében. Rengeteg megbízható programot lehet erre kiválasztani.
A McAfee Stinger nevű alkalmazást csak akkor próbáld ki ha egy ingyenes programmal szeretnéd vírusmentesen használni a számítógépedet. Igény az egyszerű használat, alapvető beállítási szempont, illetve a manuális keresések kezdeményezése. Profi víruskereső, eltávolító szoftver. Némileg szerényebb funkcionalitással rendelkezik, viszont komolyabb felismerési arányt tud felmutatni a keresések után. 

McAfee Stinger pillanatkép

McAfee Stinger Összefoglaló:

 • víruskereső és eltávolító program
 • egyszerű használat
 • hordozható változatban is
 • választható keresési területek
 • magas vírusfelismerési arány
 • fertőzött rendszerek megtisztításához is ideális
 • másodlagos védvonalként is használható
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.mcafee.com/us/
McAfee Stinger letöltés

letoltes32bit  letoltes64bit

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
McAfee Stinger
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • StrelyCleaner 1.6.42023-10-05 StrelyCleaner 1.6.4 (0)
  A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár […]
 • TotalAV 5.23.167.02023-08-12 TotalAV 5.23.167.0 (0)
  A TotalAV egy személyazonosság védelemmel, kártékony tartalmak felkutatásához, illetve törléséhez remek víruskereső amivel Trójai, […]
 • Immunet Protect Free 7.3.122021-01-08 Immunet Protect Free 7.3.12 (0)
  Az Immunet Protect Free egy felhő alapon futtatható víruskereső és eltávolító program. A szoftver támogatja, hogy a keresések során […]
 • Winja 7.12019-07-02 Winja 7.1 (0)
  A Winja egy rendkívül hasznos, egyben különleges víruskereső program amivel adott fájlokat tudsz akár a Vírustotal-ra feltölteni, […]
 • Crystal Security 3.7.0.392019-02-19 Crystal Security 3.7.0.39 (0)
  A Crystal Security nevű programmal ellenőrizheted a telepített vírusvédelmi szoftveredet hogy jól végzi e a feladatát profi malware […]