RogueKillerPE 1.12.0.0

A RogueKillerPE egy inkább jártasabbak számára tervezett folyamat figyelő és analizátor alkalmazás, amivel fényt tudsz deríteni a rejtett folyamatokra. Professzionális elemzéseket tud végezni, az adott fájl megadása után arról VirusTotal eredményeket szolgáltat, továbbá ki tudja generálni a hozzájuk tartozó MD5 Hash értékeket.

Mivel tökéletes vírusvédelem nem létezik, bármikor be tud csúszni egy olyan fertőzés, ami felett elsiklik a telepített víruskeresőnk figyelme, ha haladó számítógépes ismeretekkel rendelkezel, a háttérben futó processek analizálására felhasználhatod a RogueKillerPE nevű programot, ami az adott területen az összes fontosabbnak tekinthető funkciót biztosítja.

Az alkalmazás telepítésével nem kell az időt tölteni, mivel hordozható, a letöltése után egyszerűen futtatni kell.

A RogueKillerPE kezelőfelületén külön ki lehet választani egy adott folyamatot, ezt alapvetően két módon lehet megtenni, vagy a memóriát, vagy pedig a merevlemezt veszi figyelembe.

A RogueKillerPE ezekről rengeteg hasznos információt biztosít, megtekinthető a hozzájuk tartozó digitális aláírás, PID érték, sőt automatikusan ki tudja generálni annak MD5 Hash értékét. Az extra szolgáltatásai részeként azokat közvetlenül ellenőrizni lehet a VirusTotal-on. Beállításokat egyáltalán nem tartalmaz, igaz nem is szükséges, ami még nem előnyös tulajdonság az esetében, hogy Magyar nyelvi támogatással jelenleg nem rendelkezik.

Magas felismerési aránnyal biztosított szintén egy adott fejlesztőtől származó alkalmazás a RogueKiller, amivel némileg könnyebben tudod detektálni a fertőzéseket. A szóban forgó szoftver alternatívájaként használhatod a Process Explorer megoldását, vagy a ProcessKO-t ezek ingyenesen használhatóak. Ha a szóban forgó program nem nyerné el a tetszésedet őket is használhatod.

A RogueKillerPE egy professzionális folyamat elemző alkalmazás, amivel egy adott fájl MD5 Hash értékeit ki lehet generálni, illetve azokról rengeteg információt gyűjthetünk, szükség esetén a VirusTotal-on ellenőrizhetőek. A szoftver az esetleges talált eredmények eltávolításában nem támogat, de a beazonosításban elengedhetetlen segítség.

RogueKillerPE

RogueKillerPE összefoglaló:

 • Process figyelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • inkább jártasabb felhasználók számára javasolt
 • MD5 Hash generátor
 • közvetlen VirusTotal ellenőrzési lehetőség
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.adlice.com/software/roguekillerpe/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RogueKillerPE
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
55 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnVir Task Manager Free 8.6.7 Beta2017-08-10 AnVir Task Manager Free 8.6.7 Beta (0)
  Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak […]
 • Security Process Explorer 1.62013-08-21 Security Process Explorer 1.6 (0)
  A Security Process Explorer abban lehet a segítségedre, hogy fel tudj deríteni minden gyanús háttérfolyamatot ami a […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. […]
 • Process Manager 5.02014-08-18 Process Manager 5.0 (0)
  Folyamat figyelő és menedzser program ami telepítés nélkül, hordozható változatban használható. Alkalmazás blokkolási, […]
 • Eusing Utilities 1.82013-08-25 Eusing Utilities 1.8 (0)
   Az Eusing Utilities segít rendszerünk optimalizálásában, továbbá képes kilistázni minden háttérszolgáltatást így […]