ESET Online Scanner 3.6.6.0

Az ESET Online Scanner a népszerű víruskereső, eltávolító program online futtatható változata, ami mellett több előnyt is fel lehet hozni. A Free alkalmazás az összes ma veszélyes, kártékony akár rejtett fertőzést fel tudja kutatni majd azt ártalmatlanítani. Malware, Trójai, Keylogger fertőzésekhez. Mivel a Magyar nyelvű szoftver Online végzi el a gép ellenőrzését ebből adódóan csekély erőforrást igényel. Heurisztikus vizsgálati lehetőségekkel.

Ezzel az ingyenesen kipróbálható víruskereső alkalmazással egyszerűen magas felismerési arány mellett győződhetsz meg arról hogy a számítógéped biztonságosan használható e. Az ESET Online Scanner ugyanazt a keresési metódust használja mint a népszerű szoftver hagyományos telepíthető változata.

Az ESET Online Scanner letöltése után egy speciális programot kapsz, amit csak el kell indítani, majd frissíteni kell az adatbázisát, ezt követően a program egyszer teljes elemzést végez annak az érdekében, hogy meg tudj győződni arról hogy a géped biztonságos e. Opcionálisan kiválasztható, hogy mit ellenőrizzen, ez nem kötelező.

A szoftver nem csak víruskeresés szempontjából lehet hasznos, mivel igen pontos eredményeket, egyben magas felismerési aránnyal tud eredményeket biztosítani, majd az esetleges fertőzéseket automatikusan eltávolítja, a kártékony kódokat tartalmazó fájlokat ki tudja javítani így a gép továbbra is használható. Az ESET Online Scanner a mélyreható ellenőrzése során nem csak a rendszerleírót, hanem a böngészőidet is figyelembe veszi, így garantáltabb eredményeket biztosít.

ESET Online Scanner: Víruskereső szoftver

Arra viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy a szoftver, az ESET Online Scanner nem tekinthető önállóan teljes értékű védelemnek, mellette mindenképp érdemes egy rendszeresen frissülő erre a területre kifejlesztett alkalmazást futtatni. Az igen népszerű fejlesztő több díjat is elnyert az elmúlt években, így az egyik legjobb Online futtatható prémium víruskereső megoldás ami jelenleg ma elérhető.

Ingyenes víruskeresőként kipróbálható a NANO AntiVirus a Panda Free Antivirus, illetve a McAfee Stinger ezeket az alternatívákat telepíteni kell, valós idejű védelmet nyújt a kipróbálóinak.

Az ESET Online Scanner a népszerű biztonságtechnikai cég online keresési lehetőségeket biztosító víruskereső, eltávolító alkalmazása, ami az egyszerű használhatóságra koncentrál. Ingyenesen kipróbálható, Magyar nyelvű.

ESET Online Scanner

ESET Online Scanner Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • Online használható
 • Magas felismerési arány
 • választható keresési terület
 • kéretlen alkalmazások felkutatásához
 • Trójai, Malware, Keylogger fertőzések eltávolításához
 • felhasználóbarát megközelítés
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ESET Online Scanner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ESET Internet Security 15.1.12.02022-03-28 ESET Internet Security 15.1.12.0 (0)
  Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows […]
 • Winja 7.12019-07-02 Winja 7.1 (0)
  A Winja egy rendkívül hasznos, egyben különleges víruskereső program amivel adott fájlokat tudsz akár a Vírustotal-ra feltölteni, […]
 • K7 Total Security 16.0.07792022-08-14 K7 Total Security 16.0.0779 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • AVG Anti-Virus Free 22.7.32452022-07-29 AVG Anti-Virus Free 22.7.3245 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.4422022-07-11 McAfee Stinger 12.2.0.442 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]