Avira Free Antivirus 15.0.18.354

 Az Avira Free Antivirus valós idejű védelemmel, magas felismerési aránnyal száll szembe azon behatoló kártevőkkel, amik valódi veszélyt jelentenek nem csak az adatainkra de még a gépünk stabilitása is megkérdőjeleződik hatásukra.

 

Itt egy alkalmazás ( Avira Free Antivirus ) ami ingyenesen vethető be azon veszélyes szoftverek megállításának a céljából, amik eddig csak a problémák forrásának voltak tekinthetőek. Pár kattintással telepíthető ami után ha szükséges frissíti is az összetevőket illetve a vírusdefiníciós adatbázist. Neki köszönhetően alacsony erőforrás mellett tarthatjuk fertőzés mentesen gépünket, mindamellett rendszeresen látnak el minket frissítésekkel, mind adatbázis, mind pedig az összetevőket tekintettel. Korábban itt mutattuk be az alkalmazást.

Hatékonyan blokkolja a legtöbb trójai, vírus, keylogger, rootkit, illetve egyéb nemkívánatos alkalmazásokat. Több keresési módot is támogat, automatikusan hozzárendeli magát a jobb egérgombos funkcióhoz ahol manuálisan is ellenőrizhetünk egy adott objektumot. Külön nézhetjük át a meghajtókat illetve a műveleti memóriát, boot szektort, de a tömörített archívumok sem válnak búvóhelyükké a kártevőknek. A rendszerkövetelmények itt tekinthetőek meg.

A szoftver ingyenesen és fizetősen is elérhető, az utóbbi esetében némileg több funkciót biztosít, tartalmaz tűzfalat, böngésző védelmet és levél védelmet.

Az Avira Free Antivirus védelmet nyújt a napjainkban leginkább elterjedt kártevőkkel szemben. Ezt valós időben teszi, igény esetén speciális keresések is indíthatóak.

Avira Free Antivirus Áttekintés funkciók:

  • valós idejű védelemAvira Free Antivirus pillanatkép

  • több keresési mód

  • magas felismerési arány

  • online adatbázis frissítési lehetőség

  • kis erőforrás

  • teljes verziós változat ( Freeware )

  • Hivatalos oldal: http://www.avira.com/en/index

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Avira Free Antivirus
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek