Vírusirtók

F-Secure Online Scanner 8.6.4.0

Az F-Secure Online Scanner ingyenesen futtatható Online víruskereső, eltávolító amivel egy magas felismerési arány alapján lehet a kártevőket eltávolítani. A Free alkalmazás telepítés nélküli egyéni eszköz, Trójai, Keylogger, Malware, Rootkit tartalmak eltávolításához hatékony.

A kártevő kereső szoftverrel egy profi víruskereső kiegészítővel lehet felkutatni, illetve eltávolítani a kártevő programokat. Az F-Secure Online Scanner Windows rendszeren használható amivel biztonságosabbá tehető a számítógép. A szoftver az alapértelmezett installált víruskereső alkalmazással kompatibilisen használható amivel a hatékonyságukat tudjuk extrán ellenőrizni. A kártevő kereső program minimális erőforrást igényel ami akár a régebbi hardverekkel rendelkező számítógépeken is futtatható.

Az F-Secure Online Scanner letöltése után a szoftvert csak futtatni kell. A szoftver egy extra felhasználói felülettel rendelkezik ahol a szoftver letölti a víruskereséshez szükséges vírusdefiníciós adatbázist amit a jelenlegi kártevők felismeréséhez, illetve az azok törléséhez szükséges. A szoftver használatakor az alkalmazás azokat a mappákat kutatja fel ahol a leginkább veszélyesebb kártevők találhatóak, amiket a program egy korszerű alapos módszerrel tud egyénileg felkutatni.

Profi víruskereső program az F-Secure Online Scanner

A víruseltávolító az F-Secure Online Scanner Malware, Trójai, Keylogger kártékony tevékenységekhez készített alkalmazások törléséhez akár konfigurálás nélkül választható.

A víruskereső program használata akár az alapvető számítógépes ismerettel rendelkező Windows használók számára is egy remek kiváló program amit nem kell beállítanunk, a futtatása, illetve a licenc adatok megtekintése, illetve a szoftver megfelelő jogosultsági szint szerinti indítása után azonnal felkutatja, illetve eltávolítja a kártevőket.

Ingyenes víruskereső szoftver az Immunet Protect Free, illetve az Ad-Aware Free Antivirus amik a vírusok törléshez választhatóak.

Az F-Secure Online Scanner egy ingyenesen használható víruskereső amivel egy profi hatékony magas kártevő felismerési módszerrel detektálható víruskeresési feladatban lehet a Trójai, Malware, Keylogger alkalmazásokat eltávolítani.

F-Secure Online Scanner

F-Secure Online Scanner Összefoglaló:

 • víruskereső program
 • nem kell installálni
 • számos kártevő felkutatásához használhatjuk
 • rendszergazdai jogosultsággal kell csak futtatni
 • nem szükséges konfigurálni
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.f-secure.com/en


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
F-Secure Online Scanner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Norton Power Eraser 6.6.0.21532022-11-22 Norton Power Eraser 6.6.0.2153 (0)
  A Norton Power Eraser az egyik legalaposabb víruskereső és eltávolító program amit ma el lehet érni. A szoftverrel magas felismerési […]
 • UnHackMe 16.10.2024.5212024-06-10 UnHackMe 16.10.2024.521 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]
 • Malwarebytes Anti-Malware 5.1.5.1162024-06-03 Malwarebytes Anti-Malware 5.1.5.116 (1)
   A Malwarebytes Anti-Malware Malware kereső és eltávolító szoftver amivel törölhetőek a kéretlenül települt kártékony szoftverek. […]
 • AVG Anti-Virus Free 24.4.33322024-05-31 AVG Anti-Virus Free 24.4.3332 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • avast! Free Antivírus 24.5.91532024-05-28 avast! Free Antivírus 24.5.9153 (0)
  Az avast! Free Antivírus segítségével ingyenesen védhetjük meg  számítógépünket a kártevőktől, korszerű technológiájának köszönhetően […]

Szólj hozzá