Temp mappa tartalmának törlése a Temp_Cleaner GUI karbantartó szoftverrel

A számítógépre installált szoftverek, böngészők, illetve a Windows Temp mappák tartalma egy profilokkal készített karbantartó szoftverrel optimalizálható. A Windows gyorsítótár, illetve a lomtár törléséhez is hatékony. A Temp_Cleaner GUI a Windows műveleti központ feladat előzményeihez egy korszerű funkciót tartalmaz, gyorsabban lehet a programmal a már nem kellő fájlokat törölni.

Egy egyedi kezelőfelülettel létrehozott profilokkal beállítható karbantartó szoftver amivel az operációs rendszer Temp mappa, illetve az installált szoftverek feladat előzményeit lehet eltávolítani. Az alkalmazás multiprocessing támogatással futtatható amivel a hasonló karbantartó szoftverektől sokkal gyorsabban lehet a fájlokat törölni. A panelos felhasználói felülettel kifejlesztett szoftverrel a már elavult, nem kellő tartalmak törölhetőek. Az indítófelület kinézetét skinekkel tudjuk módsítani.

Profilosan konfigurálható ingyenes karbantartó szoftver

A lemezkarbantartó program víruseltávolító, Böngésző, irodai programok, Videó szerkesztő programok feladat előzményeinek a törléséhez is kiváló. A Temp_Cleaner GUI Windows 11 rendszeren, illetve MS-DOS korábban elérhető Windows kiadásokhoz futtatható változatban is használható.

A Windows rendszer, illetve a telepített szoftverek Temp mappáinak a törléséhez tervezett lemezkarbantartási munkafolyamatokhoz használható program innen érhető el.

Temp_Cleaner GUI – Karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Temp mappa tartalmának törlése a Temp_Cleaner GUI karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Temp mappákhoz. illetve a munkafolyamat előzmények törléséhez hatékony karbantartó szoftver a Temp_Cleaner GUI.

Kapcsolódó szoftverek