Folder Cleaner 1.0

A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free alkalmazás egy speciális fájl törlési módszert támogat ahol a Temp mappák tartalmát lehet tisztítani a fölösleges tartalmaktól. A szoftver konfigurálása után az automatikusan elvégzi a Windows karbantartást.

Az alábbi Windows használók számára javasolt szoftver akik már használnak valamilyen karbantartó megoldást, de egyedi elvárásaik vannak azért hogy egy speciális területről a lehető legegyszerűbben törölni tudják azokat a fájlokat amik csak a gép teljesítményét rontják le. A Folder Cleaner a Temp mappák pucolásához használható.

A Folder Cleaner letölthető, megosztott verziója Windows App kiegészítőként érhető el ami több pozitív jellemzőt is biztosít. Egyszerű telepítés, maximális kompatibilitás említhető azok számára akik ki szeretnék próbálni.

A Folder Cleaner karbantartó telepítése és az indítása után a karbantartás megfelelő futtatáshoz be kell állítani. A felhasználói felületen kiválaszthatóak azok a mappák amiket automatikusan szeretnénk karbantartani. A fontosabb, kiválasztott mappák betallózása után a szoftver indítófelületén található adott feladathoz használható menüponttal indítható el a Windows pucolás.

Temp mappa pucolóként használható a Folder Cleaner

A szoftvert csak azoknak érdemes kipróbálni akik csak az átmeneti mappákban eltárolt fölösleges fájlokat szeretnék eltávolítani, a használt karbantartó program által kínált eszközök nem biztosítják a maximális hozzáférést.

A program, a Folder Cleaner jelentősen alap felhasználhatóságon felül előnyök is említhetőek arról, a konfigurációk között időpont szerint elvégzett karbantartásra is támogatott megoldásként lehet használni.

A CCleaner nevű program több terület esetén használható, azt a Registry értékeinek a tisztításhoz, illetve a merevlemez ellenőrzése után manuálisan választható ki hogy mely tartalmakat töröljük. A Wise Care 365 nevű program is egy népszerű alkalmazás.

A Folder Cleaner egy Windows App kiegészítőként használható karbantartó program amivel a Temp mappákhoz lehet akár időzítve futtatni. Speciális elvárásokkal rendelkezőknek javasolt.

Folder Cleaner

Folder Cleaner összefoglaló:

 • karbantartó program
 • Temp fájlok törléséhez
 • időzíthetően futtatható
 • egyszerű használat
 • Windows App
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Folder Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CleanSweep 2.12021-10-01 CleanSweep 2.1 (0)
  A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata […]
 • WinExt System Cleaner 1.02021-08-27 WinExt System Cleaner 1.0 (0)
  A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel törölhetőek a merevlemezről a Windows használatakor keletkezett fölösleges tartalmak. […]
 • Managed Disk Cleanup 2019.5.1.10002021-08-15 Managed Disk Cleanup 2019.5.1.1000 (0)
  A Managed Disk Cleanup egy telepítés nélkül használható szabadon kipróbálható karbantartó szoftver amivel törölhetőek a fölösleges […]
 • SCleaner Lite 0.9.5 Beta2021-05-23 SCleaner Lite 0.9.5 Beta (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményét lehet […]
 • Weeny Free System Cleaner 1.52021-05-17 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]