Cleanup - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Cleanup

 • A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek ítélt kiegészítők, kezdeményezhető a gyári állapot visszaállítása is. Ez a Free alkalmazás ideális hogy a böngésző használata során felmerülő rendellenes működést meg lehessen szüntetni.

  Chrome Cleanup Tool 23.131.2

  A Chrome Cleanup Tool segítségével egy sor problémát oldhatsz meg egyetlen program keretén belül. Vele eltávolíthatóak a veszélyesnek ítélt kiegészítők, kezdeményezhető a gyári állapot visszaállítása is. Ez a Free alkalmazás ideális hogy a böngésző használata során felmerülő rendellenes működést meg lehessen szüntetni.

  olvasd tovább...

 • Az Avast Browser Cleanup egy speciális böngésző takarító alkalmazás amivel meg tudsz szabadulni a veszélyesnek tekinthető eszköztáraktól, toolbaroktól. Ez a Free alkalmazás kifejezetten egyszerű használatot biztosít, képes időzített kereséseket indítani. Magyar nyelven is tud.

  Avast Browser Cleanup 12.2272.125

  Az Avast Browser Cleanup egy speciális böngésző takarító alkalmazás amivel meg tudsz szabadulni a veszélyesnek tekinthető eszköztáraktól, toolbaroktól. Ez a Free alkalmazás kifejezetten egyszerű használatot biztosít, képes időzített kereséseket indítani. Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...

 • A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők által eltárolt előzmények. Az extra opciók részekét lehetőséged van vele a regisztrációs adatbázisról biztonsági mentést készíteni, illetve néhány lépésben töredezettség mentesíthető. Startup Manager funkciót is tartalmaz. Időzíthető. Free alkalmazásként próbálhatod ki.

  Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102

  A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők által eltárolt előzmények. Az extra opciók részekét lehetőséged van vele a regisztrációs adatbázisról biztonsági mentést készíteni, illetve néhány lépésben töredezettség mentesíthető. Startup Manager funkciót is tartalmaz. Időzíthető. Free alkalmazásként próbálhatod ki.

  olvasd tovább...

 • Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele felszabadítani. Ez a Free alkalmazás egyetlen parancs kiadásával tud karbantartani, igény esetén kézzel választhatóak ki az átvizsgálásra szánt terület. Régen használt alkalmazások eltávolításához, uninstallálásához is.

  Avast Cleanup 1.2.0

  Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele felszabadítani. Ez a Free alkalmazás egyetlen parancs kiadásával tud karbantartani, igény esetén kézzel választhatóak ki az átvizsgálásra szánt terület. Régen használt alkalmazások eltávolításához, uninstallálásához is.

  olvasd tovább...