Karbantartó szoftverek

Free Windows Cleanup Tool 2.8 Build 201601102

A Free Windows Cleanup Tool egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a böngészők által eltárolt előzmények. Az extra opciók részekét lehetőséged van vele a regisztrációs adatbázisról biztonsági mentést készíteni, illetve néhány lépésben töredezettség mentesíthető. Startup Manager funkciót is tartalmaz. Időzíthető. Free alkalmazásként próbálhatod ki.

Egy átfogó, hatékony, kis méretű karbantartó szoftver a Free Windows Cleanup Tool, ami rengeteg hasznos funkciót biztosít minden olyan számítógép tulajdonosnak, akik néhány kattintással szeretnének a PC teljesítményén javítani.

A Free Windows Cleanup Tool letöltése után az installálás során csak meg kell a számára adni azt a telepítési könyvtárat, ahová szeretnéd, hogy másolja a szükséges fájlokat.

A Free Windows Cleanup Tool legfelső menüpontjában kezdeményezheted a böngészők tisztítását, ahol támogatja a Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer-t. Közvetlenül ezen a területen néhány népszerűbb alkalmazás is kiválasztató abból a célból, hogy törölni tudd az azok munkafolyamat előzményeit.

Itt sajnos csak néhány programot támogat, de mivel még új alkalmazásról van szó, ezért ez a lista a későbbiek folyamán bővülhet.

A Free Windows Cleanup Tool segítségével optimalizálni lehet a regisztrációs adatbázis értékeit, eltávolíthatóak az érvénytelen hivatkozások. Ezáltal egy gyorsabb megbízatóbb Windows-t használhatsz a későbbiek folyamán.

Opcionálisan a regisztrációs adatbázis töredezettség mentesítését is el tudja látni. Az elemzést követően százalékos értékben jeleníti meg az eredményeket, így könnyen eldönthető, hogy szükség van e felhasználói beavatkozásra.

A Tools menüponton belül Startup Manager funkciót is biztosít, illetve itt kezdeményezhető a korábban említett regisztrációs adatbázis biztonsági mentés készítésének a lehetősége. A beállításoknál időzítések is megadhatóak.

Ha ismertebb alkalmazást szeretnél használni a számítógéped karbantartására, választhatod helyette a CCleaner, vagy a Kcleaner nevű szoftvert, ami privát jellegű feladatokat lát el. Multifunkciós rendszer optimalizálási munkafolyamatokhoz a Glary Utilities megoldása használható fel.

A Free Windows Cleanup Tool alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, arról, biztonsági mentések összeállításához, illetve hogy az ott található értékeket töredezettség mentesíteni lehessen. Értelemszerűen a böngészőket is támogatja. Ingyenes kiadás. Sajnos Magyar nyelven nem használható.

Free Windows Cleanup Tool

Free Windows Cleanup Tool Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry tisztító, töredezettség mentesítő
 • Böngészők előzményeinek a törléséhez
 • Időzhető feladatok
 • Startup Manager
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.windowscleanuptool.com/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Windows Cleanup Tool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Clean Master 6.62023-06-17 Clean Master 6.6 (0)
  A Clean Master PC-re optimalizált változatával könnyedén és biztonságosan tudsz takarítani a Windows, illetve telepített […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • CCleaner Professional 6.26.111692024-07-17 CCleaner Professional 6.26.11169 (1)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • Browser Cleaner 4.0.1.1272023-03-08 Browser Cleaner 4.0.1.127 (0)
  A Browser Cleaner egy egy kattintással használható multifunkciós karbantartó szoftver a számítógépeden használt böngészőidhez is. A […]

Szólj hozzá