Junkware Removal Tool 8.1.1

A Junkware Removal Tool egy eszköztár, toolbar eltávolító program amivel a kéretlenül installálódott kereskedelmi összetevőket törölheted. Az alábbi Free alkalmazás felépítésben és használatban eltér a hasonló szoftverektől, mivel klasszikus DOS parancssoros felületen vehető igénybe. Nem kell telepíteni. Delta, Babylon, ASK Toolbarhoz is.

Számos fejlesztő az ingyenesen igénybe vehető termékét valamilyen kéretlen eszköztárral integrálva teszi elérhetővé a felhasználók számára, amit sokszor a program telepítésekor nem is lehet kikapcsolni. Ez általában extra profit céljából történik. Ha már beleestél ebbe a csapdába itt egy ingyenes és hatékony segítség ezek eltávolítására a Junkware Removal Tool személyében.

A program elrendezésben és működésben némileg eltér a megszokottól, mivel DOS parancssoros kezelőfelületet szolgáltat. Szerencsére ezt ellensúlyozza a könnyű használat, amihez talán némi alapvető Angol nyelvtudás jól jöhet, de nem kötelező.

A Junkware Removal Tool másik igen hasznos tulajdonsága, hogy nem kell telepíteni, akár egy USB kulcsról is elfut több számítógépen úgy vehető igénybe, hogy nem szemetel.

A Junkware Removal Tool támogatja az összes népszerűbb böngészőmotort, illetve a leginkább elterjedt eszköztárakat, Toolbarokat, Adware elemeket. Ismeri többek között az ASK Toolbar, Delta, Babylon, Privitize, iLivid, Zugo… Természetesen a lista nem teljes.

Arra minden felhasználó figyelmét felhívjuk, hogy a használata alatt nem érdemes semmilyen számítógépes tevékenységet folytatni, ami adatvesztés kockázatával járhat, mivel a program automatikusan bezárja a böngészőket, illetve újraindítja a Windows intézőt is.

Miután rendszergazdai jogosultsággal indítottad el a Junkware Removal Tool alkalmazást, az X parancs kiadásával el is indítható a keresés. A futtatása némileg időigényes folyamat több percet vehet igénybe. Elsőként mentést készít a regisztrációs adatbázis értékeiről, ezután kezdi el az érzékeny területek felkutatását. Vizsgálat alá veszi a böngészőket, az automatikusan induló folyamatokat, szolgáltatásokat, vagyis minden olyan területet ami potenciálisan veszélynek van kitéve, előszeretettel veszik igénybe ezeket a kéretlen összetevők.

A vizsgálat után automatikusan törli is azokat, majd a feladat végeztével egy szöveges dokumentum formájában szolgáltat jelentést. Sajnos negatívumnak tekinthető, hogy semmilyen beállítás és szűrő nem áll rendelkezésre, így fenn áll annak a kockázata, hogy a Junkware Removal Tool hasznos kiterjesztést is törölhet. Ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni mindazoknak akik más módszerrel nem tudtak az ilyen jellegű összetevőktől megszabadulni.

A rendszeres frissítéseknek köszönhetően a Junkware Removal Tool azokat az eszköztárakat is hatékonyan be tudja azonosítani, amik nemrég lettek elérhetőek, így valóban a tökéletességre és a hatékonyságra összpontosít.

Akit zavar a szűrési opció hiánya, azoknak néhány hasonló alternatívával is szolgálni tudunk, felhasználható a Toolbar Cleaner, vagy az igen népszerű AdwCleaner. Az ajánlásból semmiképp nem maradhat ki az Ultra Adware Killer ami az egyszerűségre összpontosít.

A Junkware Removal Tool egyszerű, hatékony és biztonságos módját biztosítja annak hogy el tudd távolítani azokat a nemkívánatos eszköztárakat amik az akaratod ellenére települt a gépedre.

Junkware Removal Tool

Junkware Removal Tool összefoglaló:

 • Eszköztár eltávolító program
 • nem kell telepíteni
 • DOS felület
 • nem kell beállítani
 • jelentések készítése
 • egy kattintásos üzemmód
 • Delta, Babylon, ASK Toolbar támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://thisisudax.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Junkware Removal Tool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Malwarebytes Junkware Removal Tool 8.0.22016-02-05 Malwarebytes Junkware Removal Tool 8.0.2 (0)
  A Malwarebytes Junkware Removal Tool segítségével néhány lépés követésével tudsz megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól. […]
 • Soft4Boost Toolbar Cleaner 7.5.3.8892022-09-25 Soft4Boost Toolbar Cleaner 7.5.3.889 (0)
  A Soft4Boost Toolbar Cleaner egy könnyen kezelhető Free alkalmazás. A böngészőkben már fölöslegessé vált Pluginokat, kiegészítőket […]
 • AdwCleaner 8.3.22022-09-18 AdwCleaner 8.3.2 (7)
  Az AdwCleaner segítségével a bosszantó nemkívánatos toolbaroktól, eszköztáraktól szabadulhatunk meg amik programok telepítése során […]
 • ZHPCleaner 2023.11.21.542023-12-01 ZHPCleaner 2023.11.21.54 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • Ultra Adware Killer 10.7.9.22023-11-03 Ultra Adware Killer 10.7.9.2 (0)
  Az Ultra Adware Killer egy eszköztár eltávolító program ami pucolja a böngészőket, regisztrációs adatbázist, illetve a […]