Ultra Adware Killer 7.9.2.0

Az Ultra Adware Killer egy eszköztár eltávolító program ami pucolja a böngészőket, regisztrációs adatbázist, illetve a szolgáltatásokat is. Ezt a Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. Igény esetén rendszer visszaállítási pontot is létrehoz.

Akik szeretik az újdonságokat, installálnak olyan programokat is amik sajnos az ingyenességük révén nemkívánatos összetevőket is tartalmaznak, eszköztárakat, esetleg megváltoztatják a böngészők alapértelmezett keresés szolgáltatását, felmerülhet az igény ezen terület rendbetételére.

Ezzel veszi fel a harcot az Ultra Adware Killer ami a korábban telepített szoftverek ezen nemkívánatos elemeit hivatott eltávolítani.

Maga a használata nem bonyolult, még a telepítésével sem kell bajlódni, hisz csak futtatni kell. Az Ultra Adware Killer első indításakor automatikusan beszerzi a hivatalos oldalról az aktuális adatbázist, így magas felismerési aránnyal bír. Az Ultra Adware Killer a nemkívánatos eszköztáraktól segít megszabadulni.

Mivel minden alkalmazás esetében fenn áll annak a kockázata, hogy tévesen távolít el elemeket, így a program felajánlja annak a lehetőségét, hogy rendszer visszaállítási pontot hozzunk létre, érdemes is élni ezzel.

A kezelőfelületét tekintve igen egyszerű, nem tartalmaz speciális a kezdőket zavarba hozó opciókat, így bárki könnyen alkalmazhatja.

Támogatja a legnépszerűbb böngészőmotorokat, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, illetve a Google Chrome-ot.

Egy kattintással kezdeményezhető, hogy az Ultra Adware Killer felkutassa a legérzékenyebb területeket, a regisztrációs adatbázist, a böngészők eszköztárát, és keresés szolgáltatásokat, de ide sorolható az időzített folyamatok, illetve szolgáltatások.

A rövid analízist követően az Ultra Adware Killer találati lista szerint sorolja fel az általa nemkívánatosnak tekinthető objektumokat, azok felett a felhasználó dönthet önállóan, azok nevére való rákereséssel, alapértelmezés szerint ezek mind ki vannak jelölve, ha nem akarsz valamit törölni, egyszerűen vedd ki a pipát az objektum elől.

Egy kattintással az azok pucolása megvalósítható.

Amit még mindenképp érdemes vele kapcsolatban megemlíteni, hogy a használata alatt nem javasolt a böngészőben olyan munkafolyamatokat futtatni, amik fontosak, hisz azt automatikusan leállítja.

Ha ezekkel többet nem szeretnél bajlódni, védekezés gyanánt az Unchecky megoldását javasoljuk, ha már bekövetkezett az elkerülhetetlen, alternatívájaként az AdwCleaner vagy az igen népszerű Toolbar Cleaner applikációt ajánlom.

Az Ultra Adware Killer egy speciális alkalmazás, amivel lehetőséged nyílik arra hogy a kéretlenül települt eszköztárakat el tudd távolítani a böngészőkből. A vizsgálatok során a regisztrációs adatbázist is áttekinti. Szükség esetén időzíthető a használata. A legnépszerűbb böngészőket képes kezelni, így egy univerzális eszköz erre. Rendszer visszaállítási pontot is tud készíteni, ingyenes program.

Ultra Adware Killer

Ultra Adware Killer összefoglaló:

 • Eszköztár eltávolító program
 • adatbázis alapján dolgozik
 • nem kell telepíteni
 • könnyű kezelhetőség
 • támogatja a legnépszerűbb böngészőmotorokat
 • regisztrációs adatbázis pucolása
 • időzített folyamatok, szolgáltatások vizsgálata
 • manuálisan módosítható törlési lehetőségek
 • rendszer visszaállítási pont létrehozása
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.carifred.com/ultra_adware_killer/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ultra Adware Killer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZHPCleaner 2020.9.6.2282020-09-06 ZHPCleaner 2020.9.6.228 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • AdwCleaner 8.0.72020-07-22 AdwCleaner 8.0.7 (7)
  Az AdwCleaner segítségével a bosszantó nemkívánatos toolbaroktól, eszköztáraktól szabadulhatunk meg amik programok telepítése során […]
 • PC Decrapifier 3.0.12016-08-28 PC Decrapifier 3.0.1 (0)
  A PC Decrapifier egy speciális segédeszköz, amivel néhány lépésben tudod törölni azokat a programokat, amik fölöslegessé váltak a […]
 • ProcessKO 5.112020-09-20 ProcessKO 5.11 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • ToDoList 8.0.52020-09-20 ToDoList 8.0.5 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]