Hijacker fertőzések eltávolításához: AdwCleaner

A Hijacker fertőzések elég sok problémát tudnak okozni, ráadásul az eltávolításuk sem olyan egyszerű. Néhány vírusirtó alkalmazás egyszerűen nem képes azt eltávolítani, ha beszereztél egy ilyen jelegű vírusfertőzést, az AdwCleaner nevű alkalmazásra lesz szükség a továbbiakban.

Igen makacs, rengeteg kellemetlenséget okozó „Böngésző fertőzés” a Hijacker károkozó, aminek a gyakorlati feladata, hogy a böngésződet átirányítja egy akár kártékony tartalommal bíró oldalra akár haszonszerzés céljából. Ma már a legtöbb víruskereső szoftver még azelőtt felismeri a fertőzést mielőtt az bekövetkezne, de mivel ezek a kártékony kódok akár variáns változatban is jelen lehetnek, néhány kevésbé ismert víruseltávolító nem tud velük boldogulni. Az egyik legnépszerűbb, kifejezetten ilyen jellegű kártevők felkutatására, illetve az azok eltávolítására használható szoftver az AdwCleaner ami tudásban némileg többet nyújt a címben említett feladatnál.

Hijacker kártevők eltávolítása…

A telepítés nélkül használható program indítása után szükség esetén a beállításoknál néhány speciális konfigurációhoz lehet hozzáférni, kizárások adhatóak meg, illetve a Windows tűzfal tehető alapértelmezett állapotba, ez a funkció egy esetleges nem kívánt rendszermódosulás helyreállításához szükséges. A Hijacker eltávolító használata a lehető legfelhasználóbarátabb.

A szoftver futtatása után a kártevőket automatikusan el tudja távolítani, illetve az azok által keletkezett hibás konfigurációkat is helyre tudja hozni. Az AdwCleaner teljesen ingyenesen használható, Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás kéretlen eszköztárakhoz, Toolbar-okhoz is megoldást kínál.

AdwCleaner: Hijacker eltávolító program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hijacker fertőzések eltávolításához: AdwCleaner
Szerző
Leírás
A Hijacker fertőzések elég sok problémát tudnak okozni, ráadásul az eltávolításuk sem olyan egyszerű. Néhány vírusirtó alkalmazás egyszerűen nem képes azt eltávolítani, ha beszereztél egy ilyen jelegű vírusfertőzést, az AdwCleaner nevű alkalmazásra lesz szükség a továbbiakban.

Kapcsolódó szoftverek

 • Smart Autorun Cleaner: Malware, Trójai eltávolító Tools…2018-01-19 Smart Autorun Cleaner: Malware, Trójai eltávolító Tools… (0)
  Ezzel a felhasználóbarát megközelítéssel megtervezett szoftverrel néhány lépésben tudod felkutatni a számítógépedre telepedett […]
 • Icecream PDF Editor 2.522021-09-08 Icecream PDF Editor 2.52 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]
 • Memtest86 9.3.10002021-10-06 Memtest86 9.3.1000 (0)
  A Memtest86 egy profi RAM tesztelő program amivel megtudhatod, hogy az adott hardver hibás e vagy megbízható. Az alábbi Free […]
 • Macrium Reflect Free – Ezzel költözhetsz nagyobb merevlemezre2013-12-05 Macrium Reflect Free – Ezzel költözhetsz nagyobb merevlemezre (0)
  Multifunkciós biztonsági mentés készítő szoftver amivel akár egy komplett meghajtót is klónozni tudsz, ami nagyobb merevlemezre való […]
 • DisCleaner 2.5.0.4552017-08-07 DisCleaner 2.5.0.455 (0)
  A DisCleaner egy igen széleskörűen használható karbantartó szoftver, amivel pillanatok alatt optimalizálhatóvá válik a Windows. Az […]