Szoftverek log fájljainak törlése a Temp Cleaner GUI karbantartóval

A szoftver hozzájárul a Windows teljesítményét befolyásoló Temp mappák, illetve feladat előzmények eltávolítási feladataihoz amivel akár biztonságosabban futtatható a számítógép. A karbantartó szoftver védi a számítógép biztonságát. A Temp Cleaner GUI a vágólap, a Log fájlokat, a böngészők előzményeit, illetve a lomtár tartalmát is magába foglalja.

A számítógép sebességének optimalizálási feladatihoz egy kiváló karbantartó szoftver ami a Windows, illetve a programok feladat előzményeinek, a Temp mappák tartalmának a törléséhez kimeríthetetlen konfigurációval rendelkezik. Egy karbantartó szoftver ami kezdő, illetve tapasztalt számítógép futtatók számára is kifogástalan, minden szolgáltatás úgy van létrehozva, hogy az operációs rendszer, illetve a szoftverek feladat előzményeit egyszerűen kijelölhetjük, ami után akár a számítógép legjobb teljesítményét is el tudjuk érni.

Log fájlok elemzéséhez, illetve a törlésükhöz is hatékony

A Windows teljesítményének az optimalizálásához kifinomult szoftver amivel a Windows vágólap a Temp mappák tartalma, a legutóbb megnyitott irodai dokumentumok, a log fájlok, a Google Chrome, illetve a Mozilla Firefox feladat előzmények a fájlok kijelölése alapján távolíthatóak el. A szoftver célja a hasztalan feladat előzmények törlésével erőforrást, illetve lemezterületet tudjunk felszabadítani.

A szoftvereink, illetve a Windows rendszerhez kapcsolódó Temp mappák tartalmától, munkafolyamat előzményeiről gyűjt információkat amivel a merevlemezen akár lemezterületet is fel tudunk szabadítani. A PC Temp mappáinak, illetve munkafolyamat előzményeinek az ellenőrzési feladataihoz kiváló karbantartó szoftver innen érhető el.

Temp Cleaner GUI – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szoftverek log fájljainak törlése a Temp Cleaner GUI karbantartóval
Szerző
Leírás
Egy nyílt forráskódú szoftverek feladat előzményeinek a törléséhez remek karbantartó program a Temp Cleaner GUI amivel akár a Windows Log fájljait is eltávolíthatjuk.

Kapcsolódó szoftverek