Blog

Fájlduplikátumok keresése a Glary Duplicate Cleaner karbantartó szoftverrel

Mély keresési feladatokban multimédiás tartalmak, dokumentumok, képek, tömörített mappák duplikátumainak felkutatásához kiváló amivel akár helyet szabadíthatunk fel a fájlmásolatok törlése után. Külső meghajtókon azonos tartalmak keresési feladataihoz is remek a Glary Duplicate Cleaner, egy szűrő funkcióval tudjuk kiválasztani azokat a fájlformátumokat amiket ki szeretnénk listázni.

Ha töröljük azokat fájlokat a PC meghajtóiról amikre már nincs szükségünk abban az esetben helyet szabadíthatunk fel. A duplikátum tartalmak rengeteg lemezterületet foglalnak, a szoftverrel egyszerűen fel tudjuk az azonos tartalommal eltárolt fájlokat kutatni, akár növelni tudjuk a meghajtóink tárkapacitását. A Glary Duplicate Cleaner egy profi duplikátum kereső program amivel szűrő funkciókkal tudjuk kiválasztani azokat a tartalmakat amiket fel szeretnénk kutatni. Méret, fájlnév kizárással, akár azonos időponttal létrehozott fájlokat is felkutathatunk, egy kijelölt méret alatt ki tudja a keresési feladatokból hagyni a tartalmakat. Duplikált tartalmakat létrehozás, illetve módosítás dátuma alapján is kereshetünk mappákban, illetve meghajtókon. Duplikált multimédiás tartalmakat, dokumentumokat, képeket, tömörített mappákat hasonlít össze a forrás fájlokkal.

Fájlduplikátumok keresése a merevlemezen, külső Flash meghajtókon

A szoftverrel a számítógép merevlemezén, illetve akár külső adathordozókon, Flash meghajtókon is felkutathatjuk a fájlmásolatokat, meg is nyithatjuk az azok mappáját. A lomtárba mozgathatjuk a már szükségtelen duplikált fájlokat.

A szoftver egy akár külső merevlemezekhez is remek fájlmásolat kereső program amivel méret, időpont, fájlnév alapján szűrhetjük a duplikált fájlkeresési feladataikat. A felhalmozódott fájlduplikátumok kereséséhez kiváló szoftver a Glary Duplicate Cleaner innen érhető el.

Glary Duplicate Cleaner – Duplikátum kereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlduplikátumok keresése a Glary Duplicate Cleaner karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Duplikált fájlok létrehozás dátuma alapján történő keresési feladatokhoz is remek a Glary Duplicate Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá